Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3.

Cica és gyerek
2011.08.20.
Azoknak, akiknek nincsen háziállatuk, el se tudják képzelni, milyen jó, ha egy kis bundás is tagja a családnak. Azoknak pedig, akiknek nincsenek gyerekeik, arról nincs elképzelésük, hogy milyen izgalmas dolog is a gyereknevelés. Ha mindkettőből osztályrészül jutott, úgy teljes az élet. Legalábbis nekem.

Azonnal elvihető kiscicát akarok!
2011.08.17.
Aki a cím alapján talált ránk, most csalódni fog, mert nálunk sajnos ilyen nincs. De ha már itt jár, hadd magyarázzuk el, miért.

Macskarom
2011.06.19.
Melyik macskarajongóval ne történt volna meg, hogy cicája játék közben, előzetes figyelmeztetés nélkül megkarmolta? Arról nem beszélve, hogy az ölünkben legbájosabban fészkelődő, dagasztó cicával is néha nehéz türelmesnek lenni, mert karmait akaratlanul belénk vájhatja – elutasítani pedig nem szeretnénk.

Mennyit egyen a gyerek?
2011.05.22.
A „Mit egyen a gyerek?” kérdés mellett ez a következő kardinális probléma, egész pontosan így: mennyit és hányszor egyen a gyerek?

Irány a doktor bácsi!
2011.04.27.
Hát tény, hogy ezzel a tettünkkel nem fogjuk belopni magunkat újdonsült cicánk szívébe, merthogy minden macska - hát hogy is fogalmazzak - az állatorvosi rendelő látogatási kedvével kapcsolatban kihívásokkal küszködik.

Mit egyen a gyerek?
2011.02.01.
…olvashatják a 80-as generáció tagjai anyu könyvespolcán a szent és sérthetetlen bibliát, minden ételek tudóját, hogy hogyan is tápláljuk a fejlődő szervezetet.

Macska a lakásban
2011.01.22.
Köztudott, hogy egy cica térben és időben lényegesen kevesebb elvárást támaszt egy leendő gazdi felé, mint egy kutya.

Fekete macska
2011.01.21.
A macskák sokfélék és sokszínűek. Cirmosak és vörösek, foltosak, egyszínűek és többszínűek, fehérek és feketék. Szeretjük őket. Vagy mégsem?

Együttélés sérült cicával
2011.01.16.

Sérült cicával együtt élni nagy odafigyelést kíván a gazditól. Nagyon figyeljünk arra, hogy semmiképp ne bánjunk cicánkkal másképp, mint bármelyik egészséges társával!

Cica nevek és névnapok
2011.01.15.
Kis segítség új cicátok nevének kiválasztásához.

Ivartalanítás
2010.09.05.
Az ivartalanításról és az oltásokról.

Betegségek
2010.09.05.
A macskák leggyakoribb betegségeiről.

Kiscica nevelési gyorstalpaló
2010.09.04.
Ilyenkor tavasszal gyakran előfordul, hogy valaki néhány napos, hetes kiscicákat talál, akik külső segítség nélkül biztosan nem maradnának életben.




Előző | 1 2 3.