Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 10 11 12 13 | Következő

A Noé Macskamentés védenceinek karácsonyi kívánságlistája
2017.12.04.

Nem kuncsorgunk, nem pitizünk, maximum méltóztatjuk előadni követeléseinket. Úgyhogy jól figyeljetek humanoidok, itt találhatjátok a listát, amivel ezen a karácsonyon a kedvünkben járhattok. És persze a kedvünkben akartok járni, ugye?!!!





Állatok karácsonya a Noé Állatotthonban
2017.11.30.

2017. december 9-én rendezzük meg a már hagyományos Állatok Karácsonyát a NOÉ Állatotthonban
Helyszín: NOÉ Állatotthon
1171 Budapest, Csordakút utca vége
Időpont: 2017. december 9. szombat 11 és 15 óra között


Huba cica 6. élete
2017.10.25.

Az Illatos úti Fővárosi Állategészségügyi Telep kérte a NOÉ Állatotthon Macskamentő csoportjának segítségét vele kapcsolatban. Múlt héten gyűjtötték Őt be a 14. kerület Egressy útról.. Vérző orral, bevérzett szemmel, feldagadt fejjel, sokkos állapotban. Hála a telepen dolgozó állatorvosoknak sikerült Őt sokktalanítani, így a lehetőségekhez képest stabil állapotban kerülhetett a NOÉ gondozásába. CsodaBoda dokink azonnal felmérte a "károkat", a helyzet nagyon nem jó. Szerencsétlen cica tényleg már elhasználta minimum 5 életét.

Idén is téli ideiglenes befogadókat keresünk
2017.10.25.

Idén gazdi nélkül maradt cicáink ideiglenes befogadót keresnek, az enyhe tavaszi idő beköszöntéig. Természetesen az angyalkáktól végleges otthont kérünk majd a számukra, de addig is: ha átmenetileg van egy meleg kis kuckód, segíts nekünk, segíts nekik!

Drukkoljatok Ropinak <3
2017.10.04.

Ropit az M0 autópálya csepeli lehajtójánál találták. Az egyik mellső lábára nem tudott ráállni. Megtalálói azonnal orvoshoz vitték, ahol megkezdték a sokktalanítását, de behatóbb vizsgálatot nem tudtak végezni. Így került a NOÉ Állatotthon gondozásába.

Macskabölcsi Noé módra
2017.09.08.

Büszkén mutatjuk be a Noé Állatotthon Macskamentésének legkisebb bölcsis csapatát, a 6 tagú Cipősdoboz családot. Honnan a nevük? Bizony ők azok az apróságok akiket augusztus utolsó hét végéjén egy "kedves" és "gondos" "ember" az állatotthon előtt felejtett egy cipősdobozban. Nagyjából két hét telt el azóta, hát gondoltuk ideje, hogy az apróságok hírt adjanak magukról:

Ideiglenes befogadókat keresünk
2017.08.25.

Ments életet, lásd nap, mint nap, ahogy a kezed munkája nyomán boldogabbá válik a világ. Lásd, ahogy a doromboló, selymes kis pamacs az öledbe telepszik és azt hunyorogja: rád bízom az életemet. Csatlakozz önkéntes csapatunkhoz, ideiglenes befogadóként!

Pókháló és babvirág
2017.08.21.

Nem is tudjuk mit mondjunk: még mindig tart vagy kezdődik ... 😪 Mindenhonnan apró árva babacicáknak kérnek segítséget. De nekünk is csak két kezünk van! Ezt a két 1-2 napos apróságot tegnap találták egyedül az utcán 😪 Gyors szervezés, könyörgés ... Anikó az egyik állandó pótmamánk sokadiknak bevállalta őket ❤️❤️❤️ Két rossz állapotban lévő kicsilány, akiknek most még nagyon kell a drukk.

Pénzre van szükségünk :(
2017.08.21.

Angyalok! Nem kertelek most PÉNZRE van szükségünk. :( :( :( :(
Napok óta töröm a fejem, hogy ezt hogy írjam meg. Hogy fogalmazzam meg, hogy annak az Állatotthonnak, aki az országban az egyik legnagyobb, aki hosszú évek óta segít más menhelyeknek, vállal olyan állatokat akiknek a gyógyulása rengeteg pénz, energia és idő, most megszorult és az adó 1% megérkezéséig hátrelévő kb. 2 hónapot valahogy át kell vészelnünk.


Újabb beteg picik: Cserke és Szőlő
2017.08.21.

Ezt a két kis ágrólszakadt kópét önkéntesünk találta Cserkeszőlőn. Szó szerint az autók között botladoztak. Azonnal látszott, hogy nem csupán az életveszélyes mutatványukért szorulnak azonnali segítségre, de súlyos bőrbetegségük miatt is.

Veni, a kiscica, aki nagyon akar élni <3
2017.08.03.

Jó híreink vannak a kis Veni cicáról. Tegnap sürgősséggel átesett a szemeltávolító műtéten. A műtét nagyon kockázatos volt, hiszen Veni nagyon pici még, de sajnos tovább nem tudtuk már halogatni. Az apró kis macskakezdemény már ideiglenes anyukája felügyelete mellett lábadozik.

Szuszi-kicsi cica, nagy bajban
2017.08.03.

Szuszi története egy kép nélküli facebook poszttal kezdődött, amelyben egy 8 hetes körüli cicának kértek segítséget, akinek lógott az egyik hátsó lába, nem tud ráállni, ebben az állapotban találták Ecseden. Civil állatbarátok segítségével jutott a NOÉ Állatotton gondozásába - igaz, sajnos közel 1 hét kellett hozzá mire a szálak összefutottak.

Sose lesz vége :(
2017.07.05.

És újabb 3 nagyon beteg kiscica érkezett :(
Ezt a három alig 5 hetes kis apróságot a 17. kerületben találták. A macskanátha, az elhanyagolás nekik is a szemük világát veszélyezteti. Az állapotuk nagyon rossz, azonnal orvoshoz szaladtunk velük. És annak ellenére, hogy mennyire rosszul vannak, mégis bújnak, kedvesek és van bizalmuk az ember felé ... :( <3

Cékla baba
2017.06.29.

Egy állatbarát pár rohant be vele a NOÉ irodába. Az alig 6 hetes picike ilyen állapotban könyörgött nekik egyedül az utcán segítségért. Ő most az 5. olyan cica csöppség a NOÉ Állatotthon gondozásában, akinek veszélyben a szeme, a látása.

Beteg szemű kiscicák
2017.06.29.

Most Dabasról érkezett 4 csöppség, mind a négyük szeme borzasztó állapotban vannak. Azonnali állatorvosi ellátásuk megkezdődött, de még az orvosok sem mernek a jövőjükkel kapcsolatban mit mondani.

A gödi árva babák...
2017.06.04.

Göd határában találták ezeket a frissen szemnyílós kiscicákat egyedül. 1 kiskandúr és 2 picilány, panaszkodósak, sírósak,visítósak, de legalább elfogadják a tápszert. Emberi pótmamájuk éjjel-nappal 3 óránként eteti Őket cumisüvegből.

SOS-Üresek a polcok!
2017.06.04.

SOS kifogytunk a kiscicás nedves tápból!
Jelenleg közel 50 kölyök és fiatal cicát nevelgetünk, így nem meglepő, hogy a babáknak / kölyköknek való falnivalóból igen csak nagy mennyiséget fogyasztunk. Kérjük, ha teheted támogasd a legkisebb bársonytalpú babáinkat nedves tápadománnyal.

Újabb gázolt cica: Melange
2017.05.28.

Szerencsétlen fiatal, szépséges tricolor - cirmos nőstény hátsó fele nagyon összetört. A medencéje mind a két oldalon leszakadt a gerincoszlopról, az egyik oldalon a csípője is ripityára tört. Szerencséje volt mégis, hiszen egyéb, belső sérülése nem történt. Azonnal meg kellett műteni, így most jó néhány csavarral és lemezzel gazdagabb. Nagyon kell neki a drukk!

Imola bemutatkozik, avagy új családot kapott Max
2017.04.26.

Tudjuk, tudjuk ... alig néhány napja mondtuk, hogy kész vége, nincs tovább. De mi mondhatjuk ezt, ha a sors máshogy rendezi a dolgokat...

Nektek mit hozott a nyuszi?
2017.04.18.

Bunny a NOÉ Állatotthon Alapítvány Macskamentő csoportjának húsvéti "ajándéka". Leszakadt lábbal találták a 18. kerületben, a megtalálói rohantak vele a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba. Azonnali műtétre volt szüksége, a lábát amputálni kellett. Bunny fiatal nőstény cica, reméljük a műtét után probléma mentes felépülés következik majd. Így Bunny ugyan három lábon, de teljes ÉLETet élhet...


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 10 11 12 13 | Következő