Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 10 11 12 | Következő

Új kis betegünk: Jennifer Grey
2019.06.27.

A kicsi Jennifer rettenetes állapotban, kiszáradva, tele sebekkel érkezett hozzánk. :( Megkezdődött a küzdelem gyógyulásáért, Tőletek ismét rengeteg drukkot szeretnénk kérni, és köszönjük, ha pénzbeli vagy tárgyi adománnyal is segíted a pici felépülését!

A pici Meggymag Ramszesz és társai segítségeteket kérik!
2019.06.26.

Legkisebb védencünk, az alig néhány napos Meggymag Ramszesz bizony még rászorul a drukkra, és a Ti segítségetekre is!
Jelenleg több, mint 30 kiscica felnevelésén (adott esetben életben tartásán) dolgoznak önkénteseink, és az ehhez szükséges felszereléseink nagyon megcsappantak. :( Hálásan köszönünk minden segítséget akár tárgyi akár pénzbeli adomány formájában!


Magyarnádori Farkinca :(
2019.06.11.

Szegény, alig néhány hetes pici onnan kapta a nevét, hogy farkincáját általunk nem ismert kürülmények között elvesztette. Sebe már nagyon rondán elfertőződött, mire bekerült hozzánk, megy a küzdelem felépüléséért. Köszönjük, ha adománnyal hozzá tudsz járulni Farkinca orvosi kezelésének költségeihez!
/a cikk felkavaró fotókat tartalmaz!/

Celestina eredeti gazdáját keressük!
2019.06.04.

Gyönyörű, Maine Coon jellegű védencünk, aki nálunk a Celestina nevet kapta, a XX. kerületben szakadt hámmal a hátán, és sérülten került begyűjtésre. Két hétig eredeti gazdáját keressük, de közben elkezdtük szükséges orvosi kezeléseit.
Köszönjük, ha adománnyal tudod támogatni Celestina felépülését, illetve megosztással hozzájárulsz ahhoz, hogy Celestina hazatalálhasson!


Rufusz cica segítségeteket kéri
2019.05.07.

Rufusz cica súlyos lábsérüléssel került be hozzánk a III. kerületből. Komoly operációk várnak rá - köszönjük, ha támogatni tudod felépülését!
Ivartalanított kandúr lévén nem kizárt, hogy Rufusznak eredetileg van gazdija - ha esetleg felismered, kérlek, segíts abban, hogy hazatalálhasson!


Miss Poppy és társai kérik segítségeteket!
2019.04.08.

Legújabb mini "szupersztárunk", Miss Poppy egyik első kézzel nevelős minicicánk idén. Hamarosan azonban, ahogy eddig minden évben történt, be fog indulni a kiscica-áradat, nekünk pedig fel kell készülnönk az Ő ellátásukra! Nagy szükségünk van ilyenkor a ti segítségetekre, hálásan köszönjük támogatásotokat akár tápszer, higiéniai segédeszköz, vagy pénzbeli adomány formában!

Balzsam, a gyönyörű perzsa cica segítségeteket kéri!
2019.03.29.

Balzsam többszörös medencetöréssel és idegsérüléssel került be hozzánk. Sajnos súlyos a helyzet, az egyik hátsó lábában nincs fájdalomérzet. Most megfigyelés és gyógyszeres kezelés alatt áll, hogy kiderüljön tud-e magatól pisilni, kakilni...
Köszönjük, ha hozzá tudsz járulni Balzsam orvosi kezelésének költségeihez!💔

PestiLány💔🤞
2019.03.06.

Látszólag sérült, mozgásképtelen cicához érkezett segítségkérés a 17. kerületből. A környékbeliek által jól ismert és szeretett cica valószínűleg mérgezés áldozata lett, bizony kell neki a drukk - mi természetesen mindent megteszünk felépüléséért!

Játssz és támogass!
2019.02.21.
Vigyázz, kész, rajt! Segíts Buksinak, hogy sikeresen összegyűjtse az elkóborolt csontokat, és támogasd minden becserkészett falattal a Noé Állatotthon Alapítvány lakóit!

Mátyás és a Többiek segítségeteket kérik!
2019.02.20.

Mátyás legújabb beteg védencünk, aki súlyos fejsérülésekkel került be hozzánk - állapota most már stabil, azonban sérült állkapcsa miatt hetekig csak pépes Royal Canin A/D gyógykonzervet ehet - és ennek bizony szűkében vagyunk... :(
Emellett persze egészséges cicáink konzervfogyasztása sem csappan, gyógyszerekre, vitaminokra is folyamatosan szükségünk van... Így aztán hatalmas hálával fogadjuk akár anyagi, akár tárgyi adományaitokat - immár webshopon keresztül, közvetlen megrendeléssel is tudtok minket támogatni!

Adód 1%-a ÉLETET MENTHET!
2019.02.20.

Hamarosan ideje, hogy rendelkezzünk a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásától. Védenceink nevében is köszönjük, ha idén is minket támogatsz!

Kifogytunk a cicakonzervből!
2019.01.21.

A téli időszakban azoknak a cicáknak, akik nem élvezik önkénteseink vendégszeretetét egy meleg lakásban, bizony megnő a "fogyasztása" - ennek következtében alutasakos és konzerv ellátmányunk mostanra nagyon megcsappant. Mivel ez a cicák kedvenc ennivalója, és a gyógyszereket is jobban be tudjuk adni nedves tápba rejtve, nagyon nagy szükségünk lenne az utánpótlásra!
Minden kis segítséget hálásan köszönünk!

Letty cica felépüléséért küzdünk...
2019.01.15.

Letty cica sérült szemmel, és általában véve elég megviselt állapotban került gondozásunkba. Nagyon küzdöttünk Letty szemének megmentéséért, de végül be kellett látnunk, hogy ezt a csatát elvesztettük. Most az a célunk, hogy Letty, a halmozottan hátrányos helyzetben levő - félszemű, és ráadásul fekete(!) - cicalány felépüljön, és rátaláljon az Álomgazdira, aki egy életen át szeretni fogja - így feketén, fél szemmel is. <3

Segítsünk Tinácskának!
2019.01.11.

A Fővárosi Ebrendészet egy sérült, törött lábú kiscica számára kért tőlünk segítséget - Tinácskára sajnos még műtétek várnak, de mi bízunk teljes gyógyulásában! A frufrus kis szépség rászorul most a drukkra, mi pedig hálásan köszönjük, ha adománnyal támogatni tudod orvosi kezelését!

Cirok karácsonyi kívánsága
2018.12.14.

Egyik legkülönlegesebb védencünk, Cirok cica karácsonyi kívánságát szerenénk közvetíteni felétek. A súlyos belsőfülgyulladással és egyensúlyzavarokkal bekerült púderszín szépség az utóbbi hetekben hatalmas javuláson ment keresztül. A helyzet még most sem tökéletes a szó hagyományos értelmében, Cirok továbbra is hajlamos ferde szemmel (fejjel) vizsgálni a világot maga körül, de mi úgy látjuk, boldog, és játékos cica vált belőle.
A további javulásához, fejlődéséhez nagyon nagy szolgálatot tesz a Milgamma tabletta, amiből jelenleg sajnos teljesen kifogytunk. Így Cirok speciális karácsonyi ajándékaként, arra kérünk, hogy támogassátok őt a gyógyulásban ezzel a készítménnyel.

Neila és Cody - A két baba segítségeteket kéri
2018.12.04.

Neila és Cody, a két másfél hónapos csöppség egy vad macskakolóniából, nagyon ramaty állapotban került be hozzánk. Herpes vírus támadta meg szemecskéiket, és mivel nem volt, aki időben ellássa betegségüket, most komoly küzdelmet jelent, hogy egyáltalán megmentsük látásukat. 😢
Hálásan köszönjük, ha adománnyal támogatni tudod Neila és Cody orvosi kezelését! 🙏


Cicáink karácsonyi kívánságlistája
2018.12.02.

Közelednek az ünnepek, ez azt jelenti, hogy hamarosan összegyűlik a család, bekerül a sütőbe a bejgli, és nemsokára előkerül a cicák legkedvesebb mászókája is, tele csillogó-villogó, mókásan csilingelve földre pottyanó díszekkel...
Sajnos azonban a menhelyi cicák idén is kimaradnak ebből a buliból. :( Hogy hogyan lehetne számukra is szebbé tenni a Karácsonyt? Erre állítottunk össze egy listát Nektek. Hálásan köszönjük, ha a felsorolt adományok bármelyikével meglepitek cicáinkat!

Vacogó cicáink idén is téli ideiglenes befogadókat keresnek! - Második forduló
2018.11.05.

Beköszöntött a hideg időszak, és mi a Noé Macskamentő Csoportjának számos védencéért aggódunk, hiszen az Állatotthon nyáron kellemes és kényelmes kifutójában ilyenkor bizony nagyon hideg van a meleget kedvelő bársonytalpúak számára. Összebújnak, próbálnak szélvédett helyre húzódni, de mégiscsak fogcsikorgató hónapok várnak ránk. Bármennyire is szeretnénk, az Állatotthonban nem tudunk erre az időszakra ideális körülményeket biztosítani, állandó ideiglenes befogadóink kapacitásai pedig sajnos végesek...
Immár évről-évre a Ti segítségeteket kérjük ilyenkor, ezeknek a cicáknak ugyanis téli ideiglenes befogadót keresünk. Amennyiben lakásodban akad egy kényelmes, meleg zug, egy kihasználatlan puha fotel amit fel tudsz néhány hónapra ajánlani valamelyik vacogó védencünk számára, hatalmas köszönettel fogadjuk jelentkezésedet!


Nagy drukkot kér Kancsita cica!
2018.10.29.

Kancsita cica súlyos rekeszizomsérvvel került be hozzánk, mely már belső szerveit is komolyan nyomta - iszonyú fájdalmai lehettek! :( A Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum csapata hosszú és bonyolult műtétet hajtott végig rajta, és úgy néz ki, most már minden rendben a cicával. Kancsita még lábadozik, de reményeink szerint hamarosan már menhelyünkön fogadhatja a Gazdijelölt érdeklődőket.
Kérjük még Neki a sok drukkot, és hálásan köszönjük, ha adománnyal hozzá tudsz járulni Kancsita és többi betegünk gyógyulásának költségeihez!

Vacogó cicáink idén is téli ideiglenes befogadókat keresnek!
2018.10.25.

Beköszöntött a hideg időszak, és mi a Noé Macskamentő Csoportjának számos védencéért aggódunk, hiszen az Állatotthon nyáron kellemes és kényelmes kifutójában ilyenkor bizony nagyon hideg van a meleget kedvelő bársonytalpúak számára. Összebújnak, próbálnak szélvédett helyre húzódni, de mégiscsak fogcsikorgató hónapok várnak ránk. Bármennyire is szeretnénk, az Állatotthonban nem tudunk erre az időszakra ideális körülményeket biztosítani, állandó ideiglenes befogadóink kapacitásai pedig sajnos végesek...
Immár évről-évre a Ti segítségeteket kérjük ilyenkor, ezeknek a cicáknak ugyanis téli ideiglenes befogadót keresünk. Amennyiben lakásodban akad egy kényelmes, meleg zug, egy kihasználatlan puha fotel amit fel tudsz néhány hónapra ajánlani valamelyik vacogó védencünk számára, hatalmas köszönettel fogadjuk jelentkezésedet!Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 10 11 12 | Következő