Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 | Következő

Rinya a legújabb cumista🍼
2021.07.07.

Rinyát, a kb. 2 hetes babacicát egy dobozban találták teljesen egyedül az út szélén. 😡 és hozták be kétségbeesetten a Noé Állatotthon Alapítványba. Létezik annál nagyobb kegyetlenség mint, hogy így kirakják, ezzel lassú kínok közti éh- és szomjhalálra ítélik a még bőven szopis babát? Kiscicáink neveléséhez nagyon nagy szükségünk lenne Royal Canin cica tejpótló tápszerre, kiscicáknak való starter tápra és kutya pelenkára, vagy leteríthető betegalátétre! Köszönjük, ha adományoddal támogatod munkánkat.🙏❤️

Új beteg szépség gondozásunkban...
2021.06.30.

Szürki cicamamát borzasztó, elfertőződött sebbel találták a 17. kerületben. Az egész családot gondozásunba vettük, sajnos a Mami állpota még sok kórházi kezelést igényel. :(
Nagyon köszönjük, ha adományoddal segíted sok-sok sérült védencünk ellátását!🙏❤️

Netti cica 💔
2021.06.18.

Mindössze talán 7 hetes lehet, de már túl van valami borzasztóságon. Hiányzik az egyik füle és a farka, sebei gennyesek, elfertőződtek. Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett, ahol egy perc elcsavata mindenki fejét, hiszen az iszonyú sebei ellenére is egy vagány kis csirkefogó.
Kicsi Netti megint egy védenc akinek hosszabb ideig kórházi kezelésre van szüksége. Óriásiak az állatorvosi számláink, kérjük segítsetek kifizetni ezket, hogy minél több sérült, beteg, életveszélyben lévő állaton tudjunk segíteni!


Segítsük Atlantisz felépülését!
2021.06.18.

Atlantisz valószínűleg egy kutyával akaszkodott össze, aki kis híján letépte a lábujját 😪 Az egész lábfeje sokszorosára feldagadt, elfertőződött, azonnal vittük Őt a Babóca Állatorvosi Rendelőbe. Most intenzív gyógyszeres kezelés kezdődik nála, fájdalomcsillapítással. Utcai cica volt, de most már a Noé védence, felépülés után gazdiját keresi. Köszönjük, ha támogatásoddal hozzájárulsz gyógyulásához!

Dormi cica 💔😥
2021.06.04.

Dormi bőven 1 év alatti, fiatal nőstény cica, már most vemhes... három lábon bukdácsolt, így szedték össze az utcáról. A törése nagyon régi, már az egész láb érzéketlen, úgyhogy sajnos amputálni kell. Drukkoljatok neki!!!!! Műtét után lábadozás, oltások és majd egy nagyon szuper gazdit szeretne, hiszen három lábon is teljes, csodás életet élhet! Azt is köszönjük, ha támogatod a kislány orvosi kezeléseit!

Félix cica 💔😢
2021.05.27.

Félix látszólag egészséges serdülő cicaként került befogásra egy kolóniából. Túlesett az ivartalanításon és egyéb szükséges dolgokon, már nem volt más hátra mint egy saját család... Ám egy nap hirtelen, minden előzmény nélkül lefordult a kanapéról, mozgása dülöngélővé vált, feje remegett... Állapota pedig azóta egyre csak romlik. Egyelőre nem tudjuk, mi baja, végső próbálkozásként még az MR vizsgálat van hátra. Ideiglenes befogadói mindent megtesznek érte, de a cica orvosi kezeléseinek költségei igen magasak... köszönjük, ha Te is támogatod Félix felépülését.

Segítsetek éhes kiscicáink ellátásában!
2021.05.27.

Kétségbeejtően sok magára hagyott, kidobott apróság miatt érkezik segítségkérés, nap, mint nap, az Állatotthon előtt hagyott „meglepetéscsomagokról” nem is beszélve. Azért, hogy a lehető legjobb esélyeket biztosíthassuk a piciknek, igyekszünk a legjobb minőségű táplálékot biztosítani számukra. Remekül bevált a Royal Canin tejpótló tápszer és a Royal Canin starter száraz és nedves táp, amiből most sajnos teljesen kifogytunk. Segítségeteket szeretnénk kérni, hogy adományaitoknak köszönhetően együtt tudjunk mindent megtenni az apró cicababák nevelgetéséért.

Fátyol cica 💔😢
2021.05.13.

Ezt a 4 hetes icipici babát ma találták a 17. kerületben. Az egyik lába szó szerint le van szakadva és amúgy sincs túl jó bőrben. Ráadásul nagyon-nagyon picike. Neki bizony tényleg csoda kell!

Vasutas babák
2021.05.13.

Ezt a két aprócska cicababát szintén a 17. kerületben találták. Az esőben, kihűlve, összefagyva, egyedül, egy vasútállomás mellett.... és ők már a sokadik babacica-alom nálunk! Kiscicáink neveléséhez nagyon nagy szükségünk lenne Royal Canin cica tejpótló tápszerre, kiscicáknak való starter tápra és kutya pelenkára, vagy leteríthető betegalátétre.

Bala cica💔
2021.05.05.

Balatonról érkezett a segítségkérés ennek a csodaszép, fekete, növendék kandúrkának. Ismeretlen ok miatt, a bal mellső lába le van bénulva, a lábvégben nincs mély fájdalomérzet.😪💔 CsodaBoda doki már este megvizsgálta, törése nincs, az érintett lábával “mankózik”. Első körben gyógyszeres terápiát próbálunk és reménykedünk, hogy visszatér a lábába az érzet. Nagyon kell a drukk, hogy Bala 4 lábon tudja leélni az életét.

Megérkeztek Körmendiék
2021.04.20.

7, még köldökcsonkos babacica került be hozzánk, mostantól 2 rutinos emberi pótmamánk fog gondoskodni róluk éjjel és nappal. 2-3 óránként etetik, pisiltetik, kakiltatják a kis csodaszép kukackákat 🙏❤️ Sajnos még a tápszer nehezen csúszik le nekik, kell a drukk!
Köszönjük, ha adományoddal támogatod a bébik felcseperedését!

Aprónép
2021.04.13.

Újabb kiscicák fedélzetünkön, ezúttal két cicacsalád érkezett Fótról. A picik a kritikus első 8 hét után természetesen gazdit keresnek! Köszönjük, ha támogatod felcseperedésüket.❤️

Sérült kiscicánk, Yara
2021.03.26.

SOS segítségkérés érkezett egy fél év körüli kölyök cicának, akit a 7. kerületben találtak borzasztó állapotban. Az egyik szeme meghatározhatatlanul kifolyt, megnagyobbodott, elfertőződött. Elgondolni is borzasztó hogy ilyen állapotban, szinte még babaként élt az utcán... Yara kezelése megkezdődött, állapotáról folyamatosan tudósítunk.

Közeleg a kiscica szezon - Pótmamákra lesz szükségünk!
2021.03.23.

Az ivartalanítás fontosságára nem lehet elégszer felhívni a figyelmet, de sajnos lyukas desszertesvillával próbáljuk megállítani a Niagara vízesést. Soha nem lehet igazán hozzászokni ahhoz a mennyiségű magára hagyott, kidobott kiscicához, akik minden tavasszal-nyáron özönlenek gondozásunkba. Pillanatok alatt teltházasan és jóval afelett üzemel az összes ideiglenes befogadó... Így arra kérünk, ha tudsz, csatlakozz szuper csapatunkhoz, és segíts ideiglenes otthont biztosítani ezeknek a rászoruló csöppségeknek, hogy minél több kis Életet tudjunk együtt megmenteni!

Ismét egy meglőtt cica a fedélzeten...
2021.03.23.

A csodaszép Beretta Nógrád megyéből érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Bizonytalan, kacsázó, koordinálatlan mozgásából azonnal sejtettük, hogy nagy a baj. A röntgen kép sajos minket igazolt: a gerincében megállt egy golyó... Komoly műtét vár a fiatal cicra, ás hosszú lábadozás. Köszönjük, ha támogatod munkánkat!

Megérkeztek 2021 első cumistái...
2021.03.17.

Nyírmadáról érkezett ez a csodaszép színes "csomag". A pici cicák kb. 1 hetesek, kidobva találták Őket. Pótmamáink hadba álltak, küzdenek a magatehetetlen picik életben tartásáért. Kiscicáink neveléséhez nagyon nagy szükségünk lenne Royal Canin cica tejpótló tápszerre, kiscicáknak való starter tápra és kutya pelenkára, vagy leteríthető betegalátétre. Hálásan köszönjük, ha hozzá tudsz járulni az apróságok felcseperedéséhez!

Kell a drukk Mirázsnak
2021.03.05.

Mirázs cica rettenetes sérülésekkel került be hozzánk Miskolcról. Nem tudjuk, hogy égés, maró anyag, vagy ékszíj okozta bőre lenyúzódását teste hatalmas felületéről, de az biztos, hogy a pár hónapos cicának hatalmas megpróbáltatásokon kell átmennie. Kérjük, drukkoljatok neki, és ha tudjátok, támogassátok gyógyulását.

Gyurma 💔
2021.02.23.

Balassagyarmatról kértek segítséget ennek a gyönyörű és végtelenül kedves kamasz kandúrkának, így került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Sajnos egyik praclija sérülés következtében menthetetlenül roncsolódott, lebénult, amputálni kellett, így a kiscicának 3 lábon kell boldogulnia. Így is hatalmas benne az életerő, játszik, szalad, bizony nem kell őt félteni! Köszönjük, ha adományoddal támogatod a cica teljes felépülését.

Segítsük Filkó felépülését!
2021.02.09.

A csodálatos, hosszú szűrű Filkó cicának eltörött az állkapcsa. És hálát adhat az égnek, hogy "csak" ennyi baja lett... Autó ütötte el, most nálunk lábadozik. Sajnos leukózis pozitív, de így is biztosak vagyunk veóóbenne, hogy jó társa lesz valakinek még felépülése után. Köszönjük, ha támogatjátok felépülését!

Legenda💔
2021.01.14.

Legenda Szolnokon az utcán élt, és igen rossz állapotban érkezett meg hozzánk. Szegény cica amellett, hogy leukózis pozitív, egy lövedéket is hordoz medencecsontja mellett... Sok sorstársához hasonlóan ő is az emberi gonoszság áldozata. Mi mindent megteszünk gyógyulásáért, és hogy a lehető legjobb életet biztosítsuk a számára - ebben köszönjük, ha támogatni tudjátok munkánkat adományotokkal!


Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 | Következő