Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 | Következő

Ismét egy meglőtt cica a fedélzeten...
2021.03.23.

A csodaszép Beretta Nógrád megyéből érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Bizonytalan, kacsázó, koordinálatlan mozgásából azonnal sejtettük, hogy nagy a baj. A röntgen kép sajos minket igazolt: a gerincében megállt egy golyó... Komoly műtét vár a fiatal cicra, ás hosszú lábadozás. Köszönjük, ha támogatod munkánkat!

Megérkeztek 2021 első cumistái...
2021.03.17.

Nyírmadáról érkezett ez a csodaszép színes "csomag". A pici cicák kb. 1 hetesek, kidobva találták Őket. Pótmamáink hadba álltak, küzdenek a magatehetetlen picik életben tartásáért. Kiscicáink neveléséhez nagyon nagy szükségünk lenne Royal Canin cica tejpótló tápszerre, kiscicáknak való starter tápra és kutya pelenkára, vagy leteríthető betegalátétre. Hálásan köszönjük, ha hozzá tudsz járulni az apróságok felcseperedéséhez!

Kell a drukk Mirázsnak
2021.03.05.

Mirázs cica rettenetes sérülésekkel került be hozzánk Miskolcról. Nem tudjuk, hogy égés, maró anyag, vagy ékszíj okozta bőre lenyúzódását teste hatalmas felületéről, de az biztos, hogy a pár hónapos cicának hatalmas megpróbáltatásokon kell átmennie. Kérjük, drukkoljatok neki, és ha tudjátok, támogassátok gyógyulását.

Gyurma 💔
2021.02.23.

Balassagyarmatról kértek segítséget ennek a gyönyörű és végtelenül kedves kamasz kandúrkának, így került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Sajnos egyik praclija sérülés következtében menthetetlenül roncsolódott, lebénult, amputálni kellett, így a kiscicának 3 lábon kell boldogulnia. Így is hatalmas benne az életerő, játszik, szalad, bizony nem kell őt félteni! Köszönjük, ha adományoddal támogatod a cica teljes felépülését.

Segítsük Filkó felépülését!
2021.02.09.

A csodálatos, hosszú szűrű Filkó cicának eltörött az állkapcsa. És hálát adhat az égnek, hogy "csak" ennyi baja lett... Autó ütötte el, most nálunk lábadozik. Sajnos leukózis pozitív, de így is biztosak vagyunk veóóbenne, hogy jó társa lesz valakinek még felépülése után. Köszönjük, ha támogatjátok felépülését!

Legenda💔
2021.01.14.

Legenda Szolnokon az utcán élt, és igen rossz állapotban érkezett meg hozzánk. Szegény cica amellett, hogy leukózis pozitív, egy lövedéket is hordoz medencecsontja mellett... Sok sorstársához hasonlóan ő is az emberi gonoszság áldozata. Mi mindent megteszünk gyógyulásáért, és hogy a lehető legjobb életet biztosítsuk a számára - ebben köszönjük, ha támogatni tudjátok munkánkat adományotokkal!

Segítsük Móric felépülését!
2020.12.23.

Móric Karácsony előtti utolsó sérült bekerülő cicánk idén. Fiatal, 6-7 hónapos cica, már túl van a praclimentő műtéten, gyógyulása után pedig nagyon várja az Álomgazdi jelentkezését. Köszönjük, ha támogatásoddal hozzájárulsz Móric felépüléséhez.

Kacskaringó 💔😪 - Az idei év talán legnagyobb kihívása
2020.12.05.

Kacskaringó baba mind a 4 lábát érintő extrém súlyos fejlődési rendellenességgel született.A kis kandúrka most 3-4 hónapos lehet, mostanra odáig jutott, hogy a hátsó lábai kilógó nyers csontjain “jár”. Komoly műtétek és rehabilitáció vár rá, meg kell tanulnia lábak nélkül boldogulni... Ugyan ez őrültségnek tűnhet, de a cicában akkora az élni akarás, hogy nekünk meg KELL adnunk neki a lehetőséget így is!
Köszönjük, ha támogatod a cica kezelését.


Lőrinci Balerina💔
2020.11.13.

Szegény cica súlyos sérüléssel került be hozzánk: gyakorlatilag mind a 4 lába le van bénulva, nyaktól lefelé nem tud mozogni. 😢 Noé Állatotthon Alapítvány védencként a Lőrinci Balerina nevet kapta és esélyt, hogy meggyógyuljon!

Téli ideiglenes befogadókat keresünk -Harmónia, Miki és Sirius Black számára!
2020.10.19.

Évek óta hatalmas segítséget kapunk tőletek, amikor – mint most is – téli ideiglenes befogadókat keresünk az Állatotthon kifutójának cicái számára. Bársonytalpú védenceink ugyanis ilyenkor már fáznak a kennelekben, a nyirkos, esős, egyre hűvösebb időjárás nagyon megviseli őket. Az ideiglenes családoknál töltött idő mindig aranyat ér cicáink szocializálódása szempontjából, de ezekben a didergős hónapokban különösen fontos lenne, hogy minél többjük lekásba kerülhessen legalább 2-3 hónapra.
Legsürgősebben most II. Harmónia, Miki és Sirius Black számára szeretnénk téli kuckót találni!


Vitaminra és tápszerre van szükségünk!
2020.10.06.

Már jócskán benne vagyunk az őszben, de még mindig rengeteg babacicáról gondoskodunk, és folyamatosak a megkeresések leadni kívánt, talált kiscicákkal kapcsolatban. Mi igyekszünk minél több picinek segíteni, ezért folyamatos utánpótlásra van szükségünk a következő, jól bevált tápszerekből és vitaminokból: Royal Canin cica tejpótló, Select Gold vagy Animonda kitten konzerv, Vetri DMG immunerősítő csepp. Köszönjük, ha ezek valamelyikével támogatod munkánkat!

Zsákba kötött Cumisták
2020.09.14.

Nincs az emeberi felelőtlenségnek és gonoszságnak határa: legújabb védenceinket zsákba kötve találták, alig 3 hetesen elszakítva a Mamitól... :(
BAJBAN VAGYUNK!!!!! Nem kevés kiscicánk neveléséhez nagyon nagy szükségünk lenne Royal Canin cica tejpótló tápszerre, kiscicáknak való starter tápra és konzervre, kutya pelenkára, vagy leteríthető betegalátétre.

Ismeri valaki ezt a cicát?
2020.09.02.

Szonettet Isaszegen találták, habár szemmel láthatóan valami betegségtől szenved, ilyen szép, ápolt szőrű cicának szinte biztos, hogy volt gazdija. Amennyiben segíteni tudsz Szonett családjának megtalálásában, kérjük, jelezd nekünk, és azért is hálásak vagyunk, ha adományoddal támogatni tudod a cica orvosi kezelését.

Kérjük, támogassátok pici Nebulónkat és társait!
2020.09.02.

Nebuló 10 napos korában veszítette el Mamiját, a finom meleg tejecskéhez szokott kiscica így nehezen tér át a tápszerre. Bizony az emberi pótmaminak fel van adva a lecke :(
Ő pedig csak egyike jelenleg nevelt 10+ cumistánknak! Köszönjük, ha admányoddal támogatod ezeknek a kis zseb-párducoknak a felcseperedését!

Jelenleg 12‼️ Cumistáról🍼 gondoskodunk!
2020.08.27.

Legkisebb védencünk a képtelenül cuki Flint kapitány, de napról napra újabb megkeresések érkeznek párnapos csöppségek leadáaával kapcsolatban... Mi pedig próbáljuk tartani a lépést. Kiscicáink neveléséhez nagyon nagy szükségünk lenne Royal Canin cica tejpótló tápszerre, kiscicáknak való starter tápra és kutya pelenkára, vagy leteríthető betegalátétre.

Legyél Te is hős - Egy farmernadrág árából!
2020.08.17.

Ez az év régóta a legrosszabb, ami a rettenetes állapotban levő, beteg kiscicákkal kapcsolatos megkereséseket illeti. Sajnos amíg ekkora a kiscica-szaporulat Magyarországon, az állatvédő szervezetek nem lesznek képesek lépést tartani az azonnali segítségre szoruló kiscicák seregével. :(
Cikkünkben egyik legelhivatottabb önkéntesünk 4 általa nevelt csöppség sorsán keresztül hívja fel a figyelmet az ivartalanítás fontosságára. Egyszeri kiadás, nem kerül többe egy középkategóriás farmernadrág áránál. És tragédiák sora előzhető meg vele.


Itt a második hullám...
2020.08.08.

...a bekerülő szopis kiscicák második hulláma. E héten 4 pici, sérülékeny cumista került be hozzánk, ideiglenes befogatóinknak most már tényleg minden vendégszobája, mosókonyhája, zoknisfiókja tele van velük. Mi küzdünk, és kérünk Titeket: IVARTALANÍTSATOK, és ennek fontosságára hívjátok fel barátaitok, szomszédaitok, kollégáitok figyelmét is. Ennyi kiscicának sajnos lehetetlen gazdit találni, minden igyekezetünk mellett segítségkérések sokaságát kell elutasítanunk. :(
Köszönjük, ha adományoddal, vagy önkéntesként támogatod munkánkat, hogy minél több ilyen kis babacica ellátását tudjuk vállalni.


Pici sérült babánk, Patrik segítségkérése
2020.07.25.

Ennek az ici-pici kiscicának a Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Szolgálata kért segítséget, törött lábbal találtak rá. Patrik olyan pici, hogy sajnos nem lehet azonnal elvégezni rajta a szükséges műtéteket :( Muszáj erősödnie, nőnie. Még akkor is, ha később sokkal nehezebb lesz majd rendbetenni a lábát.
Hálásan köszönjük, ha ha hozzá tudsz járulni a pirinyóka kórházi, orvosi költségeihez❣️


Segítsük Pápaszem felépülését! :(
2020.07.14.

Ez a szegény elhanyagolt kiscica az ivartalanítás elmulasztásának legújabb áldozata: szemfertőzésének ilyen mértékű súlyosbodása orvosi kezeléssel megelőzhető lett volna, de ő nem olyan körülmények közé született, hogy megkapja a szükséges figyelmet. Hernádból mentettük, és mindent megteszünk azért, hogy megelőzzük a baba teljes megvakulását, és állapotának stabilizálódása után Pápaszem szerető otthonra leljen.
Sajnos rengeteg beteg cica ellátásáért felelünk, az orvosi költségeink nagyon magasra rúgnak. Köszönjük, ha támogatod munkánkat!

Kérjük, segítsétek Sirius Black gyógyulását!
2020.06.30.

Sirius Black egy újabb súlyosan sérült cica gondozásunkban, sajnos harapás okozta sérülése elfertőződött, így még a műtétekre is várnia kell. :( Nagyon sok orvosi ellátást igénylő cica került be hozzánk az utóbbi időben, ami hatalmas anyagi terhet ró ránk, így minden kis segítség életet menthet - Köszönjük, ha támogatod munkánkat!


Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 | Következő