Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 | Következő

Éhes kiscicáink kéris segítségetelet
2022.06.08.

Potyognak a babacicák, állandóan, mindenhonnan. Kétségbeejtően sok magára hagyott, kidobott apróság miatt érkezik segítségkérés, nap, mint nap. Azért, hogy a lehető legjobb esélyeket biztosíthassuk a piciknek, igyekszünk a legjobb minőségű táplálékot biztosítani számukra. Remekül bevált a Royal Canin tejpótló tápszer és a Royal Canin starter száraz és nedves táp, amiből most sajnos teljesen kifogytunk. Segítségeteket szeretnénk kérni, hogy adományaitoknak köszönhetően együtt tudjunk mindent megtenni az apró cicababák nevelgetéséért.

Segítsünk Barnusnak!
2022.05.03.

Barnus súlyosan sérült lábbal került be hozzánk, megkezdődött a küzdelem gyógyulásáért. Nagyon köszönjük, ha adományoddal támogatod munkánkat!

A Banyatank család
2022.05.03.

A 18. kerületben egy gurulós bevásárlószatyorban, egy banyatankban dobták ki az egész kiscsaládot. Vannak érzéseink és véleményünk, de inkább a túlélésre koncentrálunk! 💔😪😡

5 újabb cumista...
2022.04.14.

Tegnap este érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába két cumista banda. Nagyjából egyidősek, mindössze pár naposak, maximum egy hetesek. Ezek a kis manók igénylik önkénteseinktől a legtöbb gondoskodást, hisz mamájukat kell pótolni... köszönjük, ha támogatod munkánkat!

Tita cica
2022.03.17.

Kicsi Tita elfekvő állapotban került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába, miután ismeretlen körülmények között megevett egy nagy darab virsli műanyag bevonatát. Az alig néhány hetes kiscica méretéhez képest hatalmas műanyag darab miatt teljesen leállt a bélműködése és válságos állapotba került. :(

Rolex - Sajnos nagy a baj...
2022.03.17.

Pécelről érkezett egy csont sovány aprócska termetű kandúr a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. A neve #Rolex lett. Amikor megláttuk, megsimogattuk láttuk és éreztük óriási baj. A röntgen felvételek minden képzeletünket felülmúlták, megdöbbentőek és nagyon aggasztóak...

Megérkeztek 2022 első cumistái :(
2022.02.22.

Egy szívtelen, felelőtlen, állatkínzó zacskóba csomagolta ezt 2 iciri-piciri kiscicát és egyszerűen bedobta egy kertbe Kerepesen. Betti, az egyik legrutinosabb babanevelő önkéntesünk éjjel - nappal 2-3 óránként tápszerrel cumiztatja, pisilteti, kakiltatja Őket.

Sérült cicánk, Puff
2022.02.11.
Isaszegen az út szélén feküdt ez az ivaros, csont és bőr kandúrka. Hetek óta nem ehetett, nagyon éhes volt, egy ott lakó szerint régóta nem mozdult az út széléről. A két mellső mancsán lévő párnácskák hatalmasra duzzadtak - bizony segítségre szorul...

Téli ideiglenes befogadókat keresünk!
2021.12.30.

Évek óta hatalmas segítséget kapunk tőletek, amikor – mint most is – téli ideiglenes befogadókat keresünk az Állatotthon kifutójának cicái számára. Bársonytalpú védenceink ugyanis ilyenkor fáznak a kennelekben, a hideg téli időjárás nagyon megviseli őket. Az ideiglenes családoknál töltött idő mindig aranyat ér cicáink szocializálódása szempontjából, de ezekben a didergős hónapokban különösen fontos lenne, hogy minél többjük lakásba kerülhessen legalább 2-3 hónapra.
Őszi felhívásunkra rengeteg nagyszerű új ideiglenes befogadó csapattag jelentkezett, de friss bekerülőink is szeretnének a téli időszakra melegebb és családiasabb menedéket kapni. Legsürgősebben most Gubanc, Nyüzi és Beatrice számára szeretnénk téli kuckót találni!


Sérült kiscicánk: Hóbort
2021.12.16.

Csodaszép kölykökcicánk egy nagyon csúnya és nagyon rossz helyen lévő töréssel érkezett a múlt hétvégén. A felkar csont tört, de nagyon közel az ízülethez. Juhász Tamás doktor ú vállalta a Hobi műtétjét a Juhász Kisállatrendelőben. Műtét, kórházak, kezelések... kérjük segítsetek 🙏❤️ Köszönjük, ha adományoddal hozzá tudsz járulni beteg cicáink és a többi kórházban ápolt, műtétre szoruló védencünk gyógyulásához!🙏❤️

A NOÉ Macskamentés védenceinek karácsonyi kívánságlistája
2021.12.04.

"Nem kuncsorgunk, nem pitizünk, maximum méltóztatjuk előadni követeléseinket. Úgyhogy jól figyeljetek humanoidok, itt találhatjátok a listát, amivel ezen a karácsonyon a kedvünkben járhattok. És persze a kedvünkben akartok járni, ugye?!!!"

Szerény és jólnevelt cicáink karácsonyi kívánságlistáját olvashatjátok cikkünkben. Elsősorban finom alutasakos cicatápra, puha és kényelmes cicaágyakra, valamint személyzetük munkáját segítő eszközökre volna hatalmas szükségünk... Ajándékaitok átadására pedig mi is lehetne alkalmasabb időpont a december 18-án menhelyünkön megrendezésre kerülő Állatok Karácsonyánál. Cicáink nevében előre is köszönünk minden segítséget!

Sérült cicánk, Nyüzi
2021.11.27.

Nyüzi 1 év körüli extra édes, kedves, bujós, dorombolós, csodaszép cirmos exkandúr. Nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt vele, de a jobb mellső lábán töbszörös, durván roncsolódott nyílt törés miatt, sajnos 3 lábon kell folytatnia az életét. Köszönjük, ha adományoddal támogatod felépülését!🙏

Már kapható 2022. évi naptárunk!
2021.11.27.

Már kapható a Noé Állatotthon Alapítvány 2022. évi asztali naptára, tele tündéri fotókkal védenceinkről a https://webshop.keverekkutya.hu webshopban. A naptár megvásárlásával természetesen mentett állataink ellátását támogatod.

Kiscicáink ellátásában kérjük segítségedet!
2021.11.04.

Idén nemcsak a tavaszi-nyári szezonban, hanem még jócskán az ősz derekán is elképesztően sok magára hagyott icipici babacica került gondozásunkba. Hogy a lehető legjobb esélyekkel induljanak, a legjobb minőségű táplálékot és immunerősítő szereket használjuk, hogy az a pocak – a biztonsági tartalékkal – kerekedjen és igazi kis vasgyúrók váljanak a magatehetetlen csöppségekből. Ehhez kérjük most segítségeteket, ezúttal tápadományaitokra van szüksége a sok éhes babaszájnak.

Police család
2021.10.21.

Hétvégén a 17. kerületi rendőrök egy dobozt szorongatva érkeztek a Noé Állatotthon Alapítványba. A dobozban 7db sovány, beteg, bolhás, koszos néhány hetes kiscica gubbasztott. A közeli szántóföldön találták őket járőrözés közben. Valaki így gondolta “felelősen” megoldani a nem kívánt szaporulatát...
Nagyon nagy szükségünk lenne kiscicáknak való starter tápra és kutya pelenkára, vagy leteríthető betegalátétre! Ezek beszerzésének támogatásátt akár tárgyi, akár anyagi adományoddal hatalmas hálával fogadjuk!

Téli ideiglenes befogadókat keresünk!
2021.10.12.

Évek óta hatalmas segítséget kapunk tőletek, amikor – mint most is – téli ideiglenes befogadókat keresünk az Állatotthon kifutójának cicái számára. Bársonytalpú védenceink ugyanis ilyenkor már fáznak a kennelekben, a nyirkos, esős, egyre hűvösebb időjárás nagyon megviseli őket. Az ideiglenes családoknál töltött idő mindig aranyat ér cicáink szocializálódása szempontjából, de ezekben a didergős hónapokban különösen fontos lenne, hogy minél többjük lakásba kerülhessen legalább 2-3 hónapra.
Legsürgősebben most Szafari, Mason és Mágneske számára szeretnénk téli kuckót találni!


Sérült kiscicánk, Zebulon
2021.08.10.

Zebulon törött lábbal került hozzánk, Miskolci kollégák segtségkérésére. Szegény, törékeny kiscicára más sok orvosi vizsgálat vár, de nagyon bízunk teljes gyógyulásában. Köszönjük, ha adományoddal hozzájáruls Zebulon és többi beteg kiscicánk gyógyulásához!

Holiday testvérek 💔
2021.08.03.

Ezt a négy icipici 2-3 napos babacicát megtalálóik hozták be kétségbeesve a Noé Állatotthon Alapítványba. Minden pótmamank foglalt, az összes cumiztató családunk vagy aktívan nevel, vagy “beragadt” kölykökkel van tele... Nem volt könnyű helyet találni, de végül Betti nagyon sokadiknak bevállalta az éjjel nappali kézzel nevelésüket. 🙏❤️
Nagyon picik, még 100 grammit sem érik el.
Kiscicáink neveléséhez nagyon nagy szükségünk lenne Royal Canin cica tejpótló tápszerre, kiscicáknak való starter tápra és kutya pelenkára, vagy leteríthető betegalátétre - köszönjük, ha adományoddal hozzájárulsz a picik felcsepredéséhez!



Megkezdődik a harc Gubanc gyógyulásáért
2021.07.21.

Gubanc cicát Bánkon találták iszonyú állapotban, rohadó, gennyes sebbel a nyakán. Megkezdődött a harc Érte... Köszönjük, ha adományoddal támogatod felépülését.

Nagyon beteg babánk, Kacsa 💔😢
2021.07.14.

Kacsát megtalálói elvitték orvoshoz, ahol bizonyságot nyert, ami első ránézésre is látható volt, hogy iszonyú állapotban van, nagyon beteg. Ezért behozták a Noé Állatotthon Alapítványba.
Kacsa 7-8 hetes lehet, de egy max 4 hetes bébi fejlettségét mutatja a kis teste. Iszonyú sovány, ki van szaradva, szemei beesve. Gyakorlatilag elfekvő 💔😢 Kérjük, drukkoljaok nagyon Neki, és ha tudjátok, segítsétek beteg picinyeink ellátását!


Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 | Következő