Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 | Következő

Maine coon jellegű kolónia mentése
2022.12.05.

Újabb cicakolóniás segítségkérés talált ránk a napokban, ezúttal a Baranyai Radikális Állatmentő Alapítványon keresztül. A Pécs melletti Rózsafán maradt magára egy ház udvarán egy maine coon jellegű cicakolónia.

Téli ideiglenes befogadókat keresünk Pizsike és Baby számára!
2022.11.17.

Évek óta hatalmas segítséget kapunk tőletek, amikor téli ideiglenes befogadókat keresünk az Állatotthon kifutójának cicái számára. Bársonytalpú védenceink ugyanis a hűvösebb idő beköszöntével nagyon fáznak a kennelekben... Az ideiglenes családoknál töltött idő mindig aranyat ér cicáink szocializálódása szempontjából, de a téli didergős hónapokban különösen fontos lenne, hogy minél többen lakásba kerülhessenek erre a kritikus 2-3 hónapra. Most legsürgősebben Pizsike és Baby elhelyezését szertetnénk megoldani.

Téli ideiglenes befogadókat keresünk Monroe, Pizsike és Koktél számára!
2022.10.22.

Évek óta hatalmas segítséget kapunk tőletek, amikor téli ideiglenes befogadókat keresünk az Állatotthon kifutójának cicái számára. Bársonytalpú védenceink ugyanis a hűvösebb idő beköszöntével nagyon fáznak a kennelekben... Az ideiglenes családoknál töltött idő mindig aranyat ér cicáink szocializálódása szempontjából, de a téli didergős hónapokban különösen fontos lenne, hogy minél többen lakásba kerülhessenek erre a kritikus 2-3 hónapra. Most legsürgősebben Monroe, Pizsike és Nagy Koktél elhelyezését szertetnénk megoldani.

2022-ben is várjuk téli ideiglenes befogadók jelentkezését cicáink számára!
2022.09.22.

Évek óta hatalmas segítséget kapunk tőletek, amikor – mint most is – téli ideiglenes befogadókat keresünk az Állatotthon kifutójának cicái számára. Bársonytalpú védenceink ugyanis a hűvösebb idő beköszöntével már most fáznak a kennelekben... Az ideiglenes családoknál töltött idő mindig aranyat ér cicáink szocializálódása szempontjából, de a téli didergős hónapokban különösen fontos lenne, hogy minél többjük lakásba kerülhessen legalább erre a kritikus 2-3 hónapra.


Nagy Koktél hírek
2022.09.07.
A Supervet állatorvosi rendelő csapata szerint szerencsések vagyunk, hogy nem halljuk az ordibálását, ha valami nem tetszik neki 😀 de amúgy übercukihatalmasegyéniség ❤️ tehát imádják 🙏❤️ És amint látszik, sokkal jobban van 💪 ma még vár rá néhány vizsgálat, de talán hétvégére hazajöhet és a Noé Állatotthon Alapítványban gyógyulhat tovàbb!

Epilepsziás cica a Noé gondozásában
2022.07.15.

Vidéki állatbarátok kértek Luca számára segítséget, eddig egy kolóniában élt. Sajnos csak annyit lehetett róla tudni, hogy akik segítették a kolóniát, az elmúlt héten 2x is látták epilepszia szerű görcsrohamban...

Segítsük Kovi gyógyulását!
2022.07.11.

Kovi teste minden porcikája az elmúlt 5-6 év "boldog utcai főkandúr" státuszáról árulkodik. A fülei apróra zsugorodtak a sok verekedés miatti sérüléstől. Csont sovány, a szőre fakó és összetapadt, ki van száradva és a jobb arca 2x akkorára volt dagadva, mint a bal.

Éhes kiscicáink kérik segítségetelet
2022.06.08.

Potyognak a babacicák, állandóan, mindenhonnan. Kétségbeejtően sok magára hagyott, kidobott apróság miatt érkezik segítségkérés, nap, mint nap. Azért, hogy a lehető legjobb esélyeket biztosíthassuk a piciknek, igyekszünk a legjobb minőségű táplálékot biztosítani számukra. Remekül bevált a Royal Canin tejpótló tápszer és a Royal Canin starter száraz és nedves táp, amiből most sajnos teljesen kifogytunk. Segítségeteket szeretnénk kérni, hogy adományaitoknak köszönhetően együtt tudjunk mindent megtenni az apró cicababák nevelgetéséért.

Éhes kiscicáink kéris segítségetelet
2022.06.08.

Potyognak a babacicák, állandóan, mindenhonnan. Kétségbeejtően sok magára hagyott, kidobott apróság miatt érkezik segítségkérés, nap, mint nap. Azért, hogy a lehető legjobb esélyeket biztosíthassuk a piciknek, igyekszünk a legjobb minőségű táplálékot biztosítani számukra. Remekül bevált a Royal Canin tejpótló tápszer és a Royal Canin starter száraz és nedves táp, amiből most sajnos teljesen kifogytunk. Segítségeteket szeretnénk kérni, hogy adományaitoknak köszönhetően együtt tudjunk mindent megtenni az apró cicababák nevelgetéséért.

Segítsünk Barnusnak!
2022.05.03.

Barnus súlyosan sérült lábbal került be hozzánk, megkezdődött a küzdelem gyógyulásáért. Nagyon köszönjük, ha adományoddal támogatod munkánkat!

A Banyatank család
2022.05.03.

A 18. kerületben egy gurulós bevásárlószatyorban, egy banyatankban dobták ki az egész kiscsaládot. Vannak érzéseink és véleményünk, de inkább a túlélésre koncentrálunk! 💔😪😡

5 újabb cumista...
2022.04.14.

Tegnap este érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába két cumista banda. Nagyjából egyidősek, mindössze pár naposak, maximum egy hetesek. Ezek a kis manók igénylik önkénteseinktől a legtöbb gondoskodást, hisz mamájukat kell pótolni... köszönjük, ha támogatod munkánkat!

Tita cica
2022.03.17.

Kicsi Tita elfekvő állapotban került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába, miután ismeretlen körülmények között megevett egy nagy darab virsli műanyag bevonatát. Az alig néhány hetes kiscica méretéhez képest hatalmas műanyag darab miatt teljesen leállt a bélműködése és válságos állapotba került. :(

Rolex - Sajnos nagy a baj...
2022.03.17.

Pécelről érkezett egy csont sovány aprócska termetű kandúr a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. A neve #Rolex lett. Amikor megláttuk, megsimogattuk láttuk és éreztük óriási baj. A röntgen felvételek minden képzeletünket felülmúlták, megdöbbentőek és nagyon aggasztóak...

Megérkeztek 2022 első cumistái :(
2022.02.22.

Egy szívtelen, felelőtlen, állatkínzó zacskóba csomagolta ezt 2 iciri-piciri kiscicát és egyszerűen bedobta egy kertbe Kerepesen. Betti, az egyik legrutinosabb babanevelő önkéntesünk éjjel - nappal 2-3 óránként tápszerrel cumiztatja, pisilteti, kakiltatja Őket.

Sérült cicánk, Puff
2022.02.11.
Isaszegen az út szélén feküdt ez az ivaros, csont és bőr kandúrka. Hetek óta nem ehetett, nagyon éhes volt, egy ott lakó szerint régóta nem mozdult az út széléről. A két mellső mancsán lévő párnácskák hatalmasra duzzadtak - bizony segítségre szorul...

Téli ideiglenes befogadókat keresünk!
2021.12.30.

Évek óta hatalmas segítséget kapunk tőletek, amikor – mint most is – téli ideiglenes befogadókat keresünk az Állatotthon kifutójának cicái számára. Bársonytalpú védenceink ugyanis ilyenkor fáznak a kennelekben, a hideg téli időjárás nagyon megviseli őket. Az ideiglenes családoknál töltött idő mindig aranyat ér cicáink szocializálódása szempontjából, de ezekben a didergős hónapokban különösen fontos lenne, hogy minél többjük lakásba kerülhessen legalább 2-3 hónapra.
Őszi felhívásunkra rengeteg nagyszerű új ideiglenes befogadó csapattag jelentkezett, de friss bekerülőink is szeretnének a téli időszakra melegebb és családiasabb menedéket kapni. Legsürgősebben most Gubanc, Nyüzi és Beatrice számára szeretnénk téli kuckót találni!


Sérült kiscicánk: Hóbort
2021.12.16.

Csodaszép kölykökcicánk egy nagyon csúnya és nagyon rossz helyen lévő töréssel érkezett a múlt hétvégén. A felkar csont tört, de nagyon közel az ízülethez. Juhász Tamás doktor ú vállalta a Hobi műtétjét a Juhász Kisállatrendelőben. Műtét, kórházak, kezelések... kérjük segítsetek 🙏❤️ Köszönjük, ha adományoddal hozzá tudsz járulni beteg cicáink és a többi kórházban ápolt, műtétre szoruló védencünk gyógyulásához!🙏❤️

A NOÉ Macskamentés védenceinek karácsonyi kívánságlistája
2021.12.04.

"Nem kuncsorgunk, nem pitizünk, maximum méltóztatjuk előadni követeléseinket. Úgyhogy jól figyeljetek humanoidok, itt találhatjátok a listát, amivel ezen a karácsonyon a kedvünkben járhattok. És persze a kedvünkben akartok járni, ugye?!!!"

Szerény és jólnevelt cicáink karácsonyi kívánságlistáját olvashatjátok cikkünkben. Elsősorban finom alutasakos cicatápra, puha és kényelmes cicaágyakra, valamint személyzetük munkáját segítő eszközökre volna hatalmas szükségünk... Ajándékaitok átadására pedig mi is lehetne alkalmasabb időpont a december 18-án menhelyünkön megrendezésre kerülő Állatok Karácsonyánál. Cicáink nevében előre is köszönünk minden segítséget!

Sérült cicánk, Nyüzi
2021.11.27.

Nyüzi 1 év körüli extra édes, kedves, bujós, dorombolós, csodaszép cirmos exkandúr. Nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt vele, de a jobb mellső lábán töbszörös, durván roncsolódott nyílt törés miatt, sajnos 3 lábon kell folytatnia az életét. Köszönjük, ha adományoddal támogatod felépülését!🙏


1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 | Következő