Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 | Következő

Téli ideiglenes befogadókat keresünk!
2023.10.25.

Évek óta hatalmas segítséget kapunk tőletek, amikor – mint most is – téli ideiglenes befogadókat keresünk az Állatotthon kifutójának cicái számára. Bársonytalpú védenceink ugyanis a hűvösebb idő beköszöntével már most fáznak a kennelekben... Az ideiglenes családoknál töltött idő mindig aranyat ér cicáink szocializálódása szempontjából, de a téli didergős hónapokban különösen fontos lenne, hogy minél többjük lakásba kerülhessen legalább erre a kritikus 2-3 hónapra.


Mit adományozzak?
2023.10.10.
Látogatóink gyakran kérdezik, mire lenne épp a legnagyobb szükségünk az állatotthonban, mit hozzanak, mit adományozzanak?

Hevesi család
2023.08.18.

Egy kedves civil cicamentő hölgy jelezte kéttségbeesve, hogy a főút mellett kóborolnak kiscicák, majdnem elütötte őket. Ketten láthatóan rossz állapotban vannak, egynek a szemével van komoly gond. Később kiderült a kiscicák feltehetően három alomból származnak, mindannyian egy háznál születtek, kóbor mamacicáktól.

Meglepetés család
2023.08.09.

5. éve zajlik a Rákosmente Önkormányzataval, Állatmentő Vass Zoltánnal és Babóca Állatorvosi Rendelővel közös un. TNR macska ivartalanítási programunk a 17. kerületben. Ma nem kis meglepetés érte az állatorvosi rendelő munkatársait: az egyik befogott cica életet adott 3 bébinek.

Én a NOÉ-t támogatom!
2023.05.16.
Ahogy közeleg az adóbevallás és ezzel együtt a személyi jövedelemadó felajánlásának határideje, szinte naponta érkezik a kérdés felénk, hogy a több megtalálható hasonló nevű civil szervezet közül, pontosan melyik vagyunk mi?

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS!
2023.05.16.
Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2023.05.22.!
ADÓSZÁMUNK: 18169696-1-42

Új padok a kennelbe
2023.05.01.


❤️Kedves támogatóink❤️ Nagyon nagy szükségünk lenne kerti padokra a Macskamentés kenneljeibe! Sajnos az idő vasfoga teljesen tönkre tette! Ha valakinek volna otthon már megunt, de még használható szép állapotba lévő akkor nagy örömmel fogadnánk!🐈

Segítsünk Jay cicának!
2023.04.12.

Jay cica a Noé Állatotthon Alapítvány MacsKaLand részlegének védence, aki a rettegett hárombetűs betegségek közül a FIP-ben szenved. :( A betegség következtében veséi állapota leromlott, fogai nagy részét elvesztette, egy időre gyakorlatilag elfekvő állapotba került. Természetesen csapatunk mindent megtesz gyógyulásáért, és úgy néz ki, van remény Jay számára - ám kiadásaink a egekben. :( Köszönjük, ha adoányoddal támogatod Jay felépülését!

‼️🙏 Hepatic cica tápra lenne szükségünk #Csatak cicának 🙏❤ᥧ
2023.04.03.

Csatak nagyon rossz állapotban, leszakadt farokkal érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába februárban. A súlyosan kiszáradt, kórosan sovány cica állapota azóta sokat javult, de ehhez kapnia kell a gyógyszereket, májvédő élelmet. Viszont a meglévő májvédő (hepatic) táp és konzerv készletünkből teljesen kifogytunk.

Megérkeztek Sushiék
2023.03.16.

A még szinte kölyökcica anyuka egy budapesti sushi étterem raktárában hozta világra 5 apróságát. Ott nem maradhattak, így segítséget kértrk a Noé Állatotthon Alapítvány Macskamentésétől. Ők 2023 első gondozásunkba kerülő cicacsaládja - de biztosak vagyunk benne, hogy nem az utolsó... Köszönjük, ha adományoddal támogatod a bekerülő kiscicák felnevelsét.

Egy kiscica segítséhre szorul‼️🙏❤️
2023.03.07.

Turbó egy autószerelő műhelyben látta meg a napvilágot, a vadóc cicacsalád innen került ondozásunkba. Sajnos Turbi cica egészségi állapota nem az igazi: benáthásodott, borzasztóan elkezdett tüsszögni, a szeme is begyulladt, felment a láza. A második körös orvoslátogatásnál kiderült, hogy valószínűleg Turbi orrában valamilyen idegen tárgy van, ez okozza a folyamatos irritációt. Hogy kiderüljön mi a baj, sajnos elkerülhetetlen az endoszkópos vizsgálat, aminek az ára jóval 100 000 Ft felett van.

Cicáink karácsonyi kívánságlistája
2022.12.15.
Csodálatos bársonytalpú védenceink – két dorombolás között, roppant elfoglalt napjukba zsúfolva – méltóztatták megírni karácsonyi kívánságlistájukat. Nem szégyenlősködtek, ami jár, az jár ugyebár, a világmindenség legtökéletesebb teremtményei számára.

Maine coon jellegű kolónia mentése
2022.12.05.

Újabb cicakolóniás segítségkérés talált ránk a napokban, ezúttal a Baranyai Radikális Állatmentő Alapítványon keresztül. A Pécs melletti Rózsafán maradt magára egy ház udvarán egy maine coon jellegű cicakolónia.

Téli ideiglenes befogadókat keresünk Pizsike és Baby számára!
2022.11.17.

Évek óta hatalmas segítséget kapunk tőletek, amikor téli ideiglenes befogadókat keresünk az Állatotthon kifutójának cicái számára. Bársonytalpú védenceink ugyanis a hűvösebb idő beköszöntével nagyon fáznak a kennelekben... Az ideiglenes családoknál töltött idő mindig aranyat ér cicáink szocializálódása szempontjából, de a téli didergős hónapokban különösen fontos lenne, hogy minél többen lakásba kerülhessenek erre a kritikus 2-3 hónapra. Most legsürgősebben Pizsike és Baby elhelyezését szertetnénk megoldani.

Téli ideiglenes befogadókat keresünk Monroe, Pizsike és Koktél számára!
2022.10.22.

Évek óta hatalmas segítséget kapunk tőletek, amikor téli ideiglenes befogadókat keresünk az Állatotthon kifutójának cicái számára. Bársonytalpú védenceink ugyanis a hűvösebb idő beköszöntével nagyon fáznak a kennelekben... Az ideiglenes családoknál töltött idő mindig aranyat ér cicáink szocializálódása szempontjából, de a téli didergős hónapokban különösen fontos lenne, hogy minél többen lakásba kerülhessenek erre a kritikus 2-3 hónapra. Most legsürgősebben Monroe, Pizsike és Nagy Koktél elhelyezését szertetnénk megoldani.

2022-ben is várjuk téli ideiglenes befogadók jelentkezését cicáink számára!
2022.09.22.

Évek óta hatalmas segítséget kapunk tőletek, amikor – mint most is – téli ideiglenes befogadókat keresünk az Állatotthon kifutójának cicái számára. Bársonytalpú védenceink ugyanis a hűvösebb idő beköszöntével már most fáznak a kennelekben... Az ideiglenes családoknál töltött idő mindig aranyat ér cicáink szocializálódása szempontjából, de a téli didergős hónapokban különösen fontos lenne, hogy minél többjük lakásba kerülhessen legalább erre a kritikus 2-3 hónapra.


Nagy Koktél hírek
2022.09.07.
A Supervet állatorvosi rendelő csapata szerint szerencsések vagyunk, hogy nem halljuk az ordibálását, ha valami nem tetszik neki 😀 de amúgy übercukihatalmasegyéniség ❤️ tehát imádják 🙏❤️ És amint látszik, sokkal jobban van 💪 ma még vár rá néhány vizsgálat, de talán hétvégére hazajöhet és a Noé Állatotthon Alapítványban gyógyulhat tovàbb!

Epilepsziás cica a Noé gondozásában
2022.07.15.

Vidéki állatbarátok kértek Luca számára segítséget, eddig egy kolóniában élt. Sajnos csak annyit lehetett róla tudni, hogy akik segítették a kolóniát, az elmúlt héten 2x is látták epilepszia szerű görcsrohamban...

Segítsük Kovi gyógyulását!
2022.07.11.

Kovi teste minden porcikája az elmúlt 5-6 év "boldog utcai főkandúr" státuszáról árulkodik. A fülei apróra zsugorodtak a sok verekedés miatti sérüléstől. Csont sovány, a szőre fakó és összetapadt, ki van száradva és a jobb arca 2x akkorára volt dagadva, mint a bal.

Éhes kiscicáink kérik segítségetelet
2022.06.08.

Potyognak a babacicák, állandóan, mindenhonnan. Kétségbeejtően sok magára hagyott, kidobott apróság miatt érkezik segítségkérés, nap, mint nap. Azért, hogy a lehető legjobb esélyeket biztosíthassuk a piciknek, igyekszünk a legjobb minőségű táplálékot biztosítani számukra. Remekül bevált a Royal Canin tejpótló tápszer és a Royal Canin starter száraz és nedves táp, amiből most sajnos teljesen kifogytunk. Segítségeteket szeretnénk kérni, hogy adományaitoknak köszönhetően együtt tudjunk mindent megtenni az apró cicababák nevelgetéséért.


1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 | Következő