Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 | Következő

Tavaszi zsongás
2015.03.20.

Macskásan szép tavaszt kívánunk mindenkinek!

A hét fotója 2.
2015.03.16.


Ideiglenesek és a pasizás
2015.03.12.
Mindenki máshogy éli meg az ideiglenes befogadói létet. Sokszor meséltünk már a nehézségekről, a gazdisodáskor elvitt szívdarabokról, a mindennapi kis csodákról. Amiről eddig nem beszéltünk, az a dolog pikáns oldala. 18 év alatti olvasóinktól most elbúcsúzunk, mert innentől kérem kifejezetten nagykorú tartalom következik.

Hamarosan itt a Nőnap!
2015.03.05.


Cicafi-Szelídülő oroszlán a felső tízezerből
2015.02.21.
Legyen szíves és ne hívjon Cicafinak! A teljes és pontos megszólításom Lord Vicomte Cicafi von Noé. Én sem hívom Töhőnek, ha a becsületes neve Töhötöm!Esetleg a Monsieur Cicafi még elfogadható, de csak így szűk körben, barátok között.


S.O.S. Szerelmi fészek kerestetik
2015.01.26.
Ismét Nárcisz és Zolika hírekkel jelentkezünk, ugyanis celeb mátkapárunk mindig gondoskodik róla, hogy ne legyen unalmas az élet körülöttük.

Bon bon a hódító
2015.01.21.
Szeretnénk bemutatni nektek aktuális szívtiprónkat, Bon bon-t. Az én fejemet már teljesen elcsavarta, beleremeg a kezem is, ahogy ezeket a sorokat írom, apró pillangók repdesnek a gyomromban, irulok-pirulok és sóhajtozom napestig…

Cica vagy baba? Cica ÉS Baba
2015.01.11.
Nagylányom van, idén lett 10 éves. Két saját cicánk volt, amikor megszületett. Már akkor „beszélgettek”, amikor még meg sem érkezett, a cicák doromboltak a pocakomhoz bújva, leánykám pedig mindig pontosan ott nyomakodott, ahol a cica feküdt. Megható volt. Alig vártam, hogy találkozzanak. A legjobb barátok lettek és olyan szemlélet kialakítását segítették elő, ami egy életre szól.

Évértékelő 2014
2015.01.10.
Nagyon sok jó embert hoz össze virtuálisan és ténylegesen is a közös szerelem: a makrancos, bájos, szemtelen, csodálatos, nevelhetetlen, bújós, karmolós, dörgölőzős, harapós, imádnivaló, kibírhatatlan szelíd kis vadmacskáink. Értük dolgoztunk ebben az évben is. Úgyhogy most következzen az ő tiszteletükre egy cseppet sem unalmas, nem sablonos, nem közhelyes kis visszatekintő – ami azért a macskaimádóknak: KÖTELEZŐ!!!

Terülj-terülj házikóm!
2015.01.02.
Bársonytalpú védenceink egy valódi terülj-terülj asztalkát, mármint házikót kaptak karácsonyra a Cafi kifutóba! A cicáknak régi szíve vágya volt ez, mi pedig már jó ideje fentük rá a bajszunkat (bocs, fordítva!). A lényeg, hogy nagyon nagy szükség volt erre a kis menedékre és így, télvíz idején valóban a legjobbkor jött.

Terülj-terülj házikóm!
2015.01.02.
Bársonytalpú védenceink egy valódi terülj-terülj asztalkát, mármint házikót kaptak karácsonyra a Cafi kifutóba! A cicáknak régi szíve vágya volt ez, mi pedig már jó ideje fentük rá a bajszunkat (bocs, fordítva!). A lényeg, hogy nagyon nagy szükség volt erre a kis menedékre és így, télvíz idején valóban a legjobbkor jött.

Ideiglenes-ideiglenesen szabadságon, avagy indul a Mandula
2014.12.19.
... miután néhány hete az utolsó szurtos kis szörnyecském is gazdisodott, úgy döntöttem adok magamnak, és a brigádnak egy kis téli pihenőt. Természetesen a terv azonnal dugába dőlt, amikor a várólistáról bekerülő cicák között megláttam ezt a buci fejű, négy hónapos, fél szemű gyönyörűséget.

Állatok karácsonya macskás szemmel
2014.12.16.
Túl vagyunk egy fantasztikus vasárnapon, egy remek hangulatban töltött Állatok Karácsonya rendezvényen. Minden szempontból szerencsés nap volt, nem fújt a szél, nem esett az eső, nem volt rettentő hideg, nem volt nyakig érő sár, tehát még a mostanában felettébb szeszélyes időjárás is mellettünk állt. Így aztán sokan eljöttek és csupa kipirult, mosolygós arcot lehetett csak látni mindenfelé.

Csodavárás Tüsivel
2014.12.13.
Aki elhajította és magára hagyta, nem tudja milyen kincset dobott el magától. Tüsi az alkalmazkodás és életrevalóság, egy fekete nózijú, fekete tappancsú, apró szőrgombócban. Engem teljesen magával ragadott és hinni szeretném, hogy a csoda folytatódhat: Tüsi saját otthonra, szerető gazdira találhat. A csodák hónapja van. Advent. Várjunk hát.

KARÁCSONYI AJÁNDÉKKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2014.12.10.

Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethető, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!


Harmadik kiszavazó show!
2014.12.04.
Ezen a héten is fantasztikus a választék Villalakókból! Végre megtört a jég, átmenetileg legalábbis, de vége a nőuralomnak, így aztán eheti kiszavazó show-nk kizárólag a délcegebbnél délcegebb kandúrokért. Hölgyeim, tessék vigyázni, most különösen is megdobogtatjuk a női szíveket…

Második kiszavazó show!
2014.11.27.
Ismét bemutatunk néhány Villalakót, akik már fogvacogva és bajuszremegve várják a téli kiszavazást. Lássuk, ezen a héten kik küzdenek a szavazatokért!

Első kiszavazó show!!!!!
2014.11.20.
Megérkeztek az első bemutatkozó anyagok a szavazatokat váró Villalakókról. A kiszavazó show nagyban folyik, hiszen lassan az alutasakos is kopogós – csűrdöngölősre fagy a macskák gyomrában… Lássuk tehát a szaftos részleteket, így biztosan könnyebben megy majd a választás.

Téli kiszavazás a Villából
2014.11.04.
A Noé Állatotthon új valóság show-t indít! Aki eddig nem szerette, eztán az is rajongója lesz a műfajnak, ezt garantálhatjuk!

Őszköszöntő Állatok Világnapi Rendezvény 2014. október 5. vasárnap
2014.09.16.
Újra egy igazi állatos, gyerekes, környezettudatos családi napra várjuk az állatbarátokat 2014. október 5-én vasárnap 10 és 16 óra között.
Helyszín: NOÉ Állatotthon (Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége)
Természetesen most is elsősorban minden az állatok körül forog majd, de ehhez csatlakozik a környezettudatos szemléletformálás, a vegetarianizmus és az erőszakmentes szemlélet és életmód bemutatása.


Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 | Következő