Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 | Következő

Állatok Világnapja 2017
2017.10.10.

Vasárnap kicsit leégett a vállam. Ez még önmagában nem akkora szám, csakhogy vasárnap éppen október 1-et mutatott a naptár. És csodálatos meleg, napos idővel köszöntött ránk az idei Állatok világnapi megemlékezés. Az összes elázott tavaszi rendezvényért kárpótolt ez a nap és így az is látható volt, hogy mekkora is valójában a Noé család.

Szépülő cicakifutók
2017.08.22.

A szombati hőség nem a strandon ért minket, hanem a macskakifutóknál, ahol egész nap csiszoltunk, alapoztunk és festettünk. Az ügyesebbeknek még a háta közepe is festékes lett, de megérte, igazán szépek lettek a kapuk, oszlopok.

Örökbefogadónap 2017.
2017.05.05.

Sorra jöttek a régi ismerősök, szívet melengető volt viszontlátni az egykori védenceket. Klassz beszélgetések, vidámság, rengeteg nevetés. Kinek árt egy kis szél? Reggel még zúgolódtunk. Süthetne melegebben a nap. Ejnye… Aztán meg csak egyszerűen remekül éreztük magunkat.

2017. április 29-én NOÉs találkozó!
2017.04.20.

2017. április 29. szombat 10 - 15 óráig
NOÉ Állatotthon - 1171 Budapest, Csordakút utca vége!Szeretettel várjuk a korábbi évek virtuális és valós örökbefogadóit, legyen szó bármilyen állatkáról.


Önkéntes sors 1. rész
2017.04.13.

Arra gondoltunk, hogy új cikksorozatot indítunk és megosztjuk veletek az önkéntes sors mindennapjait, a mókás történeteket, a kisebb-nagyobb fennakadásokat, a számtalan kalandot. Kifogyhatatlanok vagyunk anekdotákból, hiszen a bársonytalpúakkal gyakorlatilag minden perc meglepetést tartogat...

Tavaszi megújulás
2017.03.30.

Nem fogyunk ki az ötletekből, hogy a bársonytalpúak egyre jobb és komfortosabb körülmények között várhassanak új családjukra, a hozzánk látogató érdeklődők, pedig egyre szebb környezetben ismerkedhessenek védenceinkkel. A karantén részleg mellett tovább épülnek szépülnek kültéri kifutóink is. Cicaszoba, vendégsarok, új járda, terasz, virágok, a tavaszi megújulás kezdetét vette a macskamentés háza táján is.

Elérhetőségek
2017.02.24.
Projektünknek elkülönített bankszámlaszáma van, így az ide érkező adományokat kizárólag a cicák mentésére, gyógyítására, rehabilitációjára fordítjuk.

Évértékelő 2016
2017.01.16.

Mindig örömmel osztjuk meg veletek az előző évünk történéseit, tapasztalatait, hiszen ez azt jelenti,hogy – kisebb nagyobb nehézségek árán – ismét egy eredményes évet tudhatunk magunk mögött. Segíthettünk,támogatásaitoknak és remek önkéntes gárdánknak köszönhetően sok esetben és sokat segíthettünk, állandóan újabb és újabb terveink vannak és bizakodóan nézünk 2017 kihívásai elé...

Macskávézóóóóóóóó Június 18.
2016.07.05.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén nyáron is több alkalommal rendezünk jótékonysági Macskávézót. Most szombaton, azaz Június 18-án, 10 órától 15 óráig kávékülönlegességekkel, hűsítő limonádéval, dorombolós cicákkal és gyereksarokkal várjuk kedves vendégeinket.


Gyereknap a NOÉ-n!
2016.05.21.

2016. május 28-án, SZOMBATON nálunk is GYEREKNAP lesz. Természetesen rengeteg állattal és sok-sok remek programmal.
Szeretettel várunk minden gyereket és gyermeklelkű felnőttet 10:00 és 15:00 óra között.


NOÉs találkozó, örökbefogadó és CICÁS nap
2016.05.10.


8. NOÉs találkozó és örökbefogadó nap
2016.04.11.

Ez mér tényleg komoly hagyomány! Idén már 8. alkalommal rendezzük meg a NOÉs találkozót és örökbefogadó napot a NOÉ Állatotthonban.
Szeretettel várjuk a korábbi évek virtuális és valós örökbefogadóit, legyen szó bármilyen állatkáról.
Igaz, hogy minden évben a legnagyobb élményt a korábbi védenceink viszontlátása és az új családok egymásra találása jelenti, de természetesen idén is rengeteg programmal várjuk a hozzánk ellátogatókat


Téli ideigleneseink és a melegítőpárnák
2016.01.05.

Télen az ember sok teendőt talál odahaza, meg amúgy is szívesebben kuckózunk odabent, főleg ha az otthoni légkörhöz még némi forralt bor és mézeskalács illat is társul. Meggyújtunk egy gyertyát (macskafarkat nem leégetni!), kezünkbe vesszük kedvenc (könyvünket), (újságunkat), macskánkat és azon elmélkedünk, hogy a kinti szürkeség csak azért nem talál utat bentre is, mert ez a szeretetgombóc itt gömbölyödik az ölünkben.

B.U.É.K. 2016!
2015.12.31.

Mindenkinek sikerekben és persze cicákban gazdag Új Évet kíván a Noé Állatotthon Macskamentő Csapata!

Téli ideiglenes befogadókat keresünk - Vándor
2015.11.19.

Nagyon szeretnénk, ha a korábbi évekhez hasonlóan idén is sok cicánk ideiglenes téli befogadókhoz kerülhetne, ebben kérjük most a segítségeteket! És hogy nagyobb kedvet csináljunk, igyekszünk megismertetni veletek egy-egy cicát, és azt, hogy mi miért szeretjük őket, és ti miért járnátok jól velük.

Téli ideigleneseink akcióban
2015.11.19.

Idén elmondhatjuk, hogy tényleg nagyszerű dolog egy sikeres projekt részese
lenni! Ugyanis kis fázósaink extra gyorsan ideiglenes gazdihoz költözhettek, a zimankós hónapokra. Ez egy óriási és közös siker, mindenkinek köszönet jár, aki megosztotta cikkeinket, posztjainkat és persze hatalmas hála az ideiglenes befogadóknak, akik most otthonukban kényeztetik sokszor az olyan cicákat, akiknek a gazdis boldogság még soha nem adatott meg, napsütésben sem, nemhogy esőben, hóban, fagyban.


Stikli felvételt hirdet
2015.11.17.

Kihagyhatatlan álláslehetőség, amilyen csak egyszer adódik egy életben...Tessék jelentkezni gyorsan, mielőtt betöltik a pozíciót!

Bulcsú-Ezermester elvitelre
2015.11.10.
"Gyertek, gyertek hogyha mertek, benne remek mestert leltek!" Cégünk olcsón, jól és gyorsan dolgozik, Ön ezek közül kettőt választhat. Ezermesterünket, a komoly referenciákkal is rendelkező Bulcsú cicát ajánljuk, nem csak lakásfelújítók figyelmébe!

Téli ideiglenes befogadókat keresünk - Falánka
2015.11.04.

Nagyon szeretnénk, ha a korábbi évekhez hasonlóan idén is sok cicánk ideiglenes téli befogadókhoz kerülhetne, ebben kérjük most a segítségeteket! És hogy nagyobb kedvet csináljunk, igyekszünk megismertetni veletek egy-egy cicát, és azt, hogy mi miért szeretjük őket, és ti miért járnátok jól velük.

Téli ideglenes befogadókat keresünk-Poci
2015.10.29.

Nagyon szeretnénk, ha a korábbi évekhez hasonlóan idén is sok cicánk ideiglenes téli befogadókhoz kerülhetne, ebben kérjük most a segítségeteket! És hogy nagyobb kedvet csináljunk, igyekszünk megismertetni veletek egy-egy cicát, és azt, hogy mi miért szeretjük őket, és ti miért járnátok jól velük.


Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 | Következő