Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 | Következő

Cicás örökbefogadó nap a Vasmacska KávéZooban!
2019.11.11.

Gyere el 2019. november 16-án a Vasmacska KávéZooba és ismerkedj meg a Noé Állatotthon Alapítvány gazdikereső cicáival, biztosan megtalálod akire vágytál, aki eddig annyira hiányzott az #életedből! ♥

Helyzetjelentés kóbor macska ivartalanítási akciónkról
2019.09.22.

Március elején indult az Önkormányzattal közös akciónk, mely keretében a XVII. kerületben élő kóbort macskák befogása, ivartalanítása és eredeti élőhelyükre történő visszahelyezése zajlik. Az akció már most kiemelkedően sikeres. Márciustól mostanáig 103 macska került élvefogó csapdával befogásra. Csak a bekerült vemhes cicák ivartalanításával 110(!) gazdátlan állat szenvedését sikerült közvetlenül megelőznünk!

Macskávézó szombaton!
2019.07.26.

Július 27-én, szombaton mindenkit szeretettel várunk jótékonysági Macskávézónkba! Lesz kávé, süti, jókedv, és persze meg lehet ismerkedni sok örökbefogadásra váró cicánkkal is!

Telefonos elérhetőségünk átmenetileg nem üzemel!
2019.07.04.

Szolgálati közlemény!
Technikai hiba miatt a Noé Állatotthon Alapítvány Macskamentő csoportjának telefonszáma jelen pillanatban nem elérhető. A hiba kijavításán dolgozunk, mindenki megértő türelmét köszönjük! A hiba elhárításáig macskás ügyekben a macskamentes@noeallatotthon.hu email címünkön vagyunk elérhetőek, melyet cicás önkénteseink olvasnak és a beérkező leveleket folyamatosan dolgozzák fel!
Köszönjük!

Állatok Világnapja 2019
2019.07.04.

Mindenkit várunk szeretettel október 6-án, vasárnap az év rendezvényén! :)

Gyereknap a NOÉ Állatotthonban 2019
2019.05.23.

Június 1-én Gyereknap alkalmából remek programokkal, és sok-sok szeretettel várunk kicsiket és nagyokat a Noé Állatotthonban!

NOÉ találkozó, örökbefogadó és cicás nap 2019
2019.04.25.

2019 május 4-én, szombaton 10 és 15 óra között szeretettel várunk örökbefogadó és cicás napunkon! Örökbefogadási tanácsadás mellett akadályversennyel, cica simogatóval, kutya szépségversennyel, játszóházzal, tombolával, és további vidám programokkal kedveskedünk Nektek, kár lenne kihagyni!

Rákosmenti ivartalanítási program!
2019.03.06.

Minden Rákosmenti polgár találkozott már lakókörnyezetében kóbor, gazdátlan macskákkal. Ezek az állatok is kedves, szerethető jószágok, azonban oltások nélkül számos betegséget terjeszthetnek, túlszaporodásuk pedig nem csupán az ember számára, de saját fajtársaiknak is folyamatos egészségügyi kockázatot jelent. A problémát felismerve, Rákosmente önkormányzata humánus, ugyanakkor hatékony akcióra szánta magát, összefogva a NOÉ Állatotthon Alapítvánnyal.

Beszámoló 2018
2019.01.09.

Egy szempillantás alatt elérkeztünk az év végéhez. Sok megszokott dolog volt, sok – reményeink szerint pozitív – változás, és természetesen, ami nem változhat: a bársonytalpúak imádata. Fogadjátok szeretettel a Noé Macskamentô Csoport 2018-as beszámolóját!

Állatok Karácsonya - 2018.
2018.11.14.

2018. december 8-án rendezzük meg a már hagyományos Állatok Karácsonyát a NOÉ Állatotthonban
Helyszín: NOÉ Állatotthon
1171 Budapest, Csordakút utca vége
Időpont: 2018. december 8. szombat 11 és 15 óra között

Kapható a 2019-es Noés naptár!
2018.11.05.

Már kapható a Noé Állatotthon Alapítvány 2019-es naptára, mely személyesebb és szívhez szólóbb minden eddiginél!
Az új naptárunk heti bontású, így még több tündéri fotóban tudtok gyönyörködni (és nem melleslg még jobban használható a mindennapok megtervezésénél). Az ár teljes összegével a Noés védenceket támogatod, így ne habozz, szerezd be Te is!

Részletek egy kiscicás ideiglenes befogadó naplójából… (Megtörtént eset alapján)
2018.10.31.

"2018.04.27. Ma három, alig 3 hetes cica került a gondozásomba, akik még igencsak a tápszeres-szoptatós korszakban vannak. Zoli persze nem volt itthon, gondoltam, csak nem tűnik fel neki 3 kis valami a hálószobánkban, amik alig nagyobbak egy avokádónál. A hasonlat egészen addig tűnt találónak, míg hajnal fél 3 fele az avokádók egy meglett operaénekes tüdőkapacitásával nem kezdtek kajáért üvölteni…"

Fogadjátok szeretettel önkéntesünk beszámolóját egy ideiglenes befogadó sokszor kacagtató, néha könnyes, de soha nem unalmas mindennapjairól!😊❤️
Ha Neked is meghozza a kedved a csatlakozáshoz, szeretettel várunk soraink közé! Folyamatosan szükségünk van új segítő kezekre, akár bársonytalpú barátaink gondozásában szeretnél részt venni menhelyünkön, vagy ideiglenes befogadóként, akár rendezvényeinken, az adminisztratív teendőkben, vagy fotósként tudsz segíteni, nálunk biztosan megtalálod a helyedet egy remek közösség tagjaként! Jelentkezésedet a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen várjuk!❤️

Az elmúlt hetek sikerei :)
2018.09.27.

Ideje, hogy beszámoljunk Nektek az elmúlt időszak legboldogabb pillanatairól. Tündéri mütyűrök szórakoztattak minket, cicáink sokszor szinte csodával határos gyógyulásai, gazdira találásai örömmel töltötték el szívünket... Az utóbbi hetek igazi, végső sikerpillanataiból válogattunk most egy csokorral, fogadjátok szeretettel!

Nincs számunkra lehetetlen!
2018.08.18.

Vagyis van: sajnos nem tudunk a világ minden árva cicáján segíteni - hiába ez az elképzelése az újabb szopis babákat mamájuktól elszakító, és a menhely előtt "felejtő" "állatbarátnak". :( Viszont ami jól működik nálunk, az a csapatszellem: hatalmas logisztikai bravúrok árán (amit lelkes önkéntesünk grafikusan is ábrázolt a jobb megértés érdekében) végül el sikerült hárítanunk a vészhelyzetet, és minden cica elhelyezésre került ideiglenes otthonában.

Noés gyermeknap - Élménybeszámoló és gyöngyszemek <3
2018.06.12.

Idén is volt gyermeknap a Noén, nem is akármilyen! Volt zene, tánc, ugrálóvár, arcfestés, akadálypálya, és persze sok-sok kutya, cica, és egyéb szőrös és tollas pajtás. Óriási öröm volt látni, hogy a gyerekek bizony elfogadják a mozgássérült kutyust, imádják az állatokat, legközelebb is szeretnének jönni, és legszívesebben minden kutyát hazavinnének!
Fogadjátok szeretettel képes élménybeszámolónkat, és néhányat a legjobb alkotásokból az eseményről!


Velencei állatbarátok megsegítése
2018.02.28.

Ahol tudunk, segítünk, és ezt különösen nagy örömmel tesszük lelkes és elhivatott állatbarát civilek támogatásaként.
A Velence környéki kóbor cicákat befogadó és gazdihoz juttató, igen elhivatott hölgy önzetlen munkáját némi macskatáp adománnyal segítettük.

Bemutatkozik a Noé Állatotthon perzsa és maine coon fajtamentése
2018.02.12.

A Noé Állatotthon Macskamentő csoportja immár második éve a perzsa és maine coon fajtamentés élharcosa. A programot az a tapasztalat hívta életre, hogy már évek óta nagy számban kerülnek be hozzánk a két fajta képviselői, így megérdemlik a plusz figyelmet.
Rövid leírásunkkal szeretnénk hozzájárulni e két közkedvelt macskafajtával kapcsolatos alapismeretek terjesztéséhez.




Cicabarát összefogás
2018.02.07.
A Noé Állatotthon egészének szellemében, a Macskamentő csoportnál is hagyomány, hogy többé-kevésbé rendszeres időközönként – lehetőségeinkhez mérten – igyekszünk segíteni a cicamentés területén dolgozó más szervezetek munkáját. Legutóbb egy nagyon szimpatikus kezdeményezést ismerhettünk meg, a Nagykovácsi Cicamenedéket, ahol 3 hónapos és 17 éves kor közötti megoszlással, jelenleg 13 védenc él.

Beszámoló 2017
2018.01.30.

Hosszú, mozgalmas éven vagyunk túl, ami éppen a sok történés miatt, egy pillanat alatt elrepült. Szinte alig hisszük el, hogy ismét, az év hivatalos lezárásaként, a 2017-es év legfontosabb eseményeiről szóló beszámolóval készültünk.


Vigyázat! Intim tartalom!
2017.12.08.
Megtekintés csak saját felelősségre! ;)



Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 | Következő