Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 5 6 7 8 | Következő

Önkéntesünk, Zsuzsi naplójából
2020.12.14.

"Mió után egy szenzációs kartondoboz érkezett hozzánk - Bobi épp nem volt otthon - a kartonpanelből négy lakó nézett fel rám csipogva, a Pelyhes család. A Pelyhes vezetéknévről valami kedvesre asszociáltok biztos. 😀 A 4 pelyhes bűnöző a legdörzsöltebb, önmaga és környezete tisztaságára legkevésbé adó lakóim voltak evör."

2020.09.26 - NOÉ Cicás Örökbefogadó Nap a Vasmacskában!
2020.09.26.

Ismét várunk szeretettel a Vasmacskában, ahol önkénteseinkkel beszélgehetsz a macskatartásról, az önkéntességről, illetve megismerkedhetsz több örökbefogadható cicánkkal is!

Szemelvények egy cicás önkéntes napjaiból! 2. rész
2020.09.14.

"Világossá vált tehát, hogy váltanunk kell szilárd tápanyagra, hacsak nem akarok egy fejőstehenet felfogadni. Igen ám, de a 2 vízidisznó méretű szőrgolyó ezen szándékomat teljes hidegvérrel ignorálta. Mondanám, hogy megszagolták és nem tetszett, de tulajdonképpen rá se néztek. Próbáltam a bevált trükköket, kevertem tejpótlóval, kínáltam az ujjamról, tenyeremről, sekélyebb és mélyebb tálkából, belenyomtam a fejüket, de még csak arra se vették a fáradtságot, hogy a szájuk széléről lenyalogassák."
Beszámolónk a kiscica nevelés szépségeiről folytatódik.

Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban 2020
2020.09.07.

2020. október 4. vasárnap 10:00 és 15:00 óra között várunk Titeket szeretettel! Gyertek minél többen!

Szemelvények egy cicás önkéntes napjaiból! 1. rész
2020.09.02.

"Flint Kapitány épp csak kihajózott és már jöttek is – igaz csak kölcsönbe, amíg Vikiék nyaralnak picit – a Hogwartsos gyerekek: Cedric Digory és Nympandora? Tonks. Sajnos nem vagyok nagyon otthon Harry Potterben, ezért meg sem kíséreltem kiejteni illetve beazonosítani a neveket. Nálam a „Dagadt” és a „Másik” néven futnak."
Önkéntesünk, Dorka naplójából. :)

Rólunk
2020.08.18.
A Noé Állatotthon Alapítvány a kezdetektől foglalkozik macskák mentésével is, 2010 augusztusában pedig, önálló projekt keretében, megalakulhatott a Macskamentő Csoport. Ez hatalmas előrelépést jelentett, hiszen kevés alapítvány rendelkezik külön macskák mentésére szakosodott csapattal, megfelelő feltételekkel, hozzáértéssel és eszköztárral.

Beszámoló 2019
2020.01.14.

Ismét eltelt egy év... Mi 2019-ben sem unatkoztunk. Helyette örültünk, aggódtunk, szomorkodtunk, repesően boldogok és izgatottak voltunk, mindezt állandóan váltogatva. Ami viszont folyamatos, hogy hálásak voltunk. Hálásak Nektek a rengeteg segítségért, támogatásért, drukkért, adományért, jó szóért, mindenért, amivel a munkánkat segítettétek egész évben. Fogadjátok szeretettel a Noé Macskamentő Csoport szokásos éves beszámolóját!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánunk!
2019.12.23.

Köszönjük, hogy idén is velünk tartottatok, támogattátok munkánkat és gazdikereső Cicáinkat!

2019.12.08 - Állatok Karácsonya!
2019.11.26.

A Karácsony közeledtével arra kérünk, gondolj védenceinkre, és lepd meg őket valami kis ajándékkal! Ennél nincs is jobb alkalom, mint december 8-ai rendezvényünk, ahol sütivel, forró teával, és sok-sok szeretettel várunk Téged is!

Cicás örökbefogadó nap a Vasmacska KávéZooban!
2019.11.11.

Gyere el 2019. november 16-án a Vasmacska KávéZooba és ismerkedj meg a Noé Állatotthon Alapítvány gazdikereső cicáival, biztosan megtalálod akire vágytál, aki eddig annyira hiányzott az #életedből! ♥

Helyzetjelentés kóbor macska ivartalanítási akciónkról
2019.09.22.

Március elején indult az Önkormányzattal közös akciónk, mely keretében a XVII. kerületben élő kóbort macskák befogása, ivartalanítása és eredeti élőhelyükre történő visszahelyezése zajlik. Az akció már most kiemelkedően sikeres. Márciustól mostanáig 103 macska került élvefogó csapdával befogásra. Csak a bekerült vemhes cicák ivartalanításával 110(!) gazdátlan állat szenvedését sikerült közvetlenül megelőznünk!

Macskávézó szombaton!
2019.07.26.

Július 27-én, szombaton mindenkit szeretettel várunk jótékonysági Macskávézónkba! Lesz kávé, süti, jókedv, és persze meg lehet ismerkedni sok örökbefogadásra váró cicánkkal is!

Telefonos elérhetőségünk átmenetileg nem üzemel!
2019.07.04.

Szolgálati közlemény!
Technikai hiba miatt a Noé Állatotthon Alapítvány Macskamentő csoportjának telefonszáma jelen pillanatban nem elérhető. A hiba kijavításán dolgozunk, mindenki megértő türelmét köszönjük! A hiba elhárításáig macskás ügyekben a macskamentes@noeallatotthon.hu email címünkön vagyunk elérhetőek, melyet cicás önkénteseink olvasnak és a beérkező leveleket folyamatosan dolgozzák fel!
Köszönjük!

Állatok Világnapja 2019
2019.07.04.

Mindenkit várunk szeretettel október 6-án, vasárnap az év rendezvényén! :)

Gyereknap a NOÉ Állatotthonban 2019
2019.05.23.

Június 1-én Gyereknap alkalmából remek programokkal, és sok-sok szeretettel várunk kicsiket és nagyokat a Noé Állatotthonban!

NOÉ találkozó, örökbefogadó és cicás nap 2019
2019.04.25.

2019 május 4-én, szombaton 10 és 15 óra között szeretettel várunk örökbefogadó és cicás napunkon! Örökbefogadási tanácsadás mellett akadályversennyel, cica simogatóval, kutya szépségversennyel, játszóházzal, tombolával, és további vidám programokkal kedveskedünk Nektek, kár lenne kihagyni!

Rákosmenti ivartalanítási program!
2019.03.06.

Minden Rákosmenti polgár találkozott már lakókörnyezetében kóbor, gazdátlan macskákkal. Ezek az állatok is kedves, szerethető jószágok, azonban oltások nélkül számos betegséget terjeszthetnek, túlszaporodásuk pedig nem csupán az ember számára, de saját fajtársaiknak is folyamatos egészségügyi kockázatot jelent. A problémát felismerve, Rákosmente önkormányzata humánus, ugyanakkor hatékony akcióra szánta magát, összefogva a NOÉ Állatotthon Alapítvánnyal.

Beszámoló 2018
2019.01.09.

Egy szempillantás alatt elérkeztünk az év végéhez. Sok megszokott dolog volt, sok – reményeink szerint pozitív – változás, és természetesen, ami nem változhat: a bársonytalpúak imádata. Fogadjátok szeretettel a Noé Macskamentô Csoport 2018-as beszámolóját!

Állatok Karácsonya - 2018.
2018.11.14.

2018. december 8-án rendezzük meg a már hagyományos Állatok Karácsonyát a NOÉ Állatotthonban
Helyszín: NOÉ Állatotthon
1171 Budapest, Csordakút utca vége
Időpont: 2018. december 8. szombat 11 és 15 óra között

Kapható a 2019-es Noés naptár!
2018.11.05.

Már kapható a Noé Állatotthon Alapítvány 2019-es naptára, mely személyesebb és szívhez szólóbb minden eddiginél!
Az új naptárunk heti bontású, így még több tündéri fotóban tudtok gyönyörködni (és nem melleslg még jobban használható a mindennapok megtervezésénél). Az ár teljes összegével a Noés védenceket támogatod, így ne habozz, szerezd be Te is!


1. 2 3 4 5 6 7 8 | Következő