Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Fogadj örökbe - Két cicát!
2018.07.16.
Azt hiszem, nagyon sokakat tántorít el az örökbefogadás gondolatától az a probléma, hogy vajon mi lesz a kiskedvenccel napközben, amíg a gazdi dolgozik? Nem fog-e unatkozni egyedül, a hosszú, magányos órák alatt?

Nos, a Haraszti család két szerencsés aprósága, Krisz és Kitti gazdija, tökéletes huszárvágással oldotta meg ezt a problémát és hallgatott az „egy macska, nem macska” kezdetű kedvenc mondásunkra. Egyből két cicát fogadott örökbe és milyen jól tette!

A két kis lurkó remekül érzi magát együtt, hatalmasakat játszanak és csibészkednek. A gazdi nyugodt lehet, hogy távollétében sem bánkódnak, hanem tökéletesen elszórakoztatják egymást, vagy összebújva pihennek. Amikor pedig a humán személyzet is hazaér, akkor dupla örömben van része. Arról nem is beszélve, hogy két, eltérő személyiségű cica megfigyelése is mennyire mulatságos, igazi moziélmény (mottónk: dobd ki a tévéd, fogadj örökbe cicákat!).

A hiedelmekkel ellentétben, két cica örökbefogadása nem jelent dupla gondot – épp ellenkezőleg! Ügyesen lefárasztják egymást, nem a gazdit nyúzzák és még a lakást sem amortizálják le annyira (mondjuk ez utóbbival kapcsolatban garanciákat azért nem mernénk vállalni…).

Egyszóval két cicát otthonunkba fogadni dupla móka, mindenkinek szívből ajánljuk, aki még nem próbálta. Aki pedig már próbálta, az soha többet nem fog másként dönteni – erre viszont még garanciát is merünk vállalni!


Megosztom a Facebookon