Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Szelfi-láz!
2018.07.04.
Sokáig ellenálltunk, hadakoztunk, tiltakoztunk, de nem bírtunk velük tovább: a Noé Állatotthon bársonytalpú védencein is kitört a szelfi-láz.

Véleményünk szerint, a természetes folyamat az lenne, hogy MI készítünk fotókat RÓLUK, de az utóbbi időben feje tetejére állt a világ!

A miniragadozók ugyanis szinte kitépik az önkéntesek kezéből a masinákat és fizikai kényszert alkalmazva (erőteljes dorombolással, nyervákolással, bajuszbillegető szemhunyorgatással és dörgölőzéssel – hát ki bírna ennek ellenállni…???) pózba rendezik őket. Innen pedig már csak egy szempillantás – és indul is a szelfi-lavina.

A gyanútlan önkéntesek, akik csak némi takarítás, etetés, gyógyszerezés, becézgetés szándékával indulnának az Állatotthonba, az utóbbi időben már-már félve lépik át a küszöböt; bármely pillanatban lecsaphat ugyanis rájuk egy doromboló paparazzi és a képükbe tolja a buksiját.

Nos, csak így történhetett. A mellékelt fotókra legalábbis semmilyen más ésszerű magyarázatot nem találtunk. Eskü, hogy mindet a cicák készítétték…!!!


Megosztom a Facebookon