Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Ég veled, Xavér cica!
2018.05.23.
Xavér nagyon fiatalon került gondozásunkba, de már rengeteg viszontagsággal a háta mögött. Kidobták, elzavarták és bántották, igazi családja nem is volt soha. És ha ez önmagában nem lett volna elég, ez a gyönyörű és nagyon kedves kandúr leukózis pozitív lelettel és teljesen vakon érkezett hozzánk.

Téli ideiglenes befogadót próbáltunk keresni, hiszen minden cicának a családi környezet a legideálisabb gyógyír. A roppant szeretetéhes és bújós, de vak cica számára ez még fontosabb volt, mégis alig mertük remélni, hogy eljön az ő Angyala is.

Nos, Xavér Angyala eljött és ez valóban egy égben köttetett kapcsolat lett közöttük. Először téli ideiglenes befogadással indultak, majd hamarosan, legnagyobb örömünkre, „bukta” lett a dolog vége, azaz az átmeneti gazdi örökbefogadta Xavért. Fantasztikus, lenyűgöző kapocs volt közöttük, Xavért teljes értékű és csodálatosan harmonikus életet élt Balázs mellett.

Boldogok voltunk, hiszen amellett, hogy Xavért a legjobb helyen tudhattuk, csoportunk értékes tagot nyert Balázs személyében. Folyamatosan érkeztek a kedvesebbnél kedvesebb beszámolók, szívet melengető fotók, Xavér boldog volt.

Xavér cica néhány nap leforgása alatt ment el. A gyilkos kór nem kímél, és mi alig jutunk szóhoz, hogy milyen igazságtalanul kevés adatott meg neki. Hogy milyen igazságtalanul kevés adatott meg kettejüknek. Nagyon köszönjük Balázsnak, hogy őt választotta, hogy fogyatékossága ellenére meglátta benne a legjobb, legkedvesebb társat és megadta neki a boldog, gazdás cicalét minden örömét. Ég veled Xavér, nagyon sok szeretettel gondolunk rád!


Megosztom a Facebookon