Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Újabb traumás cica került gondozásunkba: Radír
2018.04.04.
Legújabb cicavédencünk Radír :(
Halásztelekről érkezett az extra sürgős segítségkérés egy borzasztó állapotban lévő cicához. Erre természetesen nem mondhattunk nemet. :( Gyakorlatilag nincs orra és az arcából is hiányzik egy nagy darab. Szinte biztos, hogy valamilyen ismeretlen eredetű traumás sérülés.

Lehetséges, hogy autó gázolás, egyébbe belegondolni sem szeretnénk. A biztonság kedvéért az érintett területből szövettani vizsgálatra is küldtünk mintát, szeretnénk minden eshetőséget kizárni.

Radír a borzasztó sérülése ellenére egy kezelhető, kooperatív kandúr cica. Ráadásul ivartalanított is, így várjuk azok jelenetezését is, akik esetleg felismerik. (macskamentes@noeallatotthon.hu)

Most kórházi körülmények között megkezdődött a roborálása, erősítése, sebei folyamatos kezelés alatt állnak. Amikor már megfelelő lesz a gyógyulása és az állapota is lehetővé teszi, akkor plasztikai műtét / műtétek várnak rá.

Most még nagyon kell a drukk neki, reméljük, hogy ez az borzasztó sérülés nem vitte el az összes életét. Egy biztos, mi küzdünk érte és mindent megteszünk a gyógyulásáért. A lehető legjobb kezekben és helyen van a mi CsodaBoda dokink és csapata gyógyítja a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban.


Update:
Lövés okozta Radír cica orrának, arcának szétroncsolódását :(

Radír 2 napja van a gondozásunkban. Mostanra egy hajszálnyit stabilizálódott az állapota és így orvosaink megkockáztattak egy rövid bódítást nála. Így végre elkészülhettek a várva várt röntgen képek a koponyájáról. Az eredmény döbbenetes és Ti is láthatjátok. Radír fejét meglőtték :( A golyót jelenleg még nem lehet eltávolítani. Továbbra is tart a küzdelem a cica életéért, szorítsatok neki!

Radírnak és a hozzá hasonló szerencsétlen sorsú állatoknak CSAK a Ti támogatásotokkal tudunk segíteni. Hálásan köszönjük, ha most is mellénk álltok! <3

NOÉ Állatotthon Alapítvány macskamentésének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002- 20085016

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A közlemény rovatba kérjük beírni: Radír!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2018.05.22.!
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon