Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A hét nebulói - Bubbly és Fizzy
2018.03.19.
Hiába, nem könnyű a gazdás macskasors. A nagybetűs életre komolyan fel kell készülni és elsajátítani olyan bonyolult és megterhelő készségeket, mint például a 20 órás kanapén heverészés. Vagy a válogatott jutifalatok kikunyerálása. Vagy a hajnal háromkor eszeveszetten fel s alá rohangászás.

Egyszóval van elsajátítandó tudásanyag bőven és egy komoly, nagy múlttal rendelkező macskamentő csapat nem engedheti meg magának, hogy olyan cicákat adjon ki a kezeiből, akik nem tudnak például fasírtot csenni a gazdi tányérjából. Micsoda szégyenben is maradnánk!

Így aztán a több-kevesebb hiányossággal induló nebulókat beiskolázzuk, és szépen végig vesszük velük a kötelező tananyagot.

Nemrégiben kézhez kaptuk két magántanulónk, Fizzy és Bubbly évközi értesítőjét, hááát, mit szépítsük, van még hová fejlődniük. De természetesen bizakodóak vagyunk, hiszen ahhoz képest, ahonnan indultak, amennyire vadóc, félős, teljesen szocializálatlan kiskópék voltak még nem is olyan régen, ezek az osztályzatok bizony már így is komoly előmenetelről tanúskodnak.

Kíváncsiak vagytok a két lurkó mostani bizonyítványára? Íme:

Bár mindketten még mindig vonakodva fogadják el az emberi érintést, a kíváncsiságukat az új tanulmányokra egyértelműen sikerült felkelteni. Folyamatosan részt vesznek az iskolai foglalkozásokon (azaz kétlábú ideiglenes családtagjaik körül lebzselnek, figyelnek és szimatolnak). A tanító néni előtt le a kalappal, csodálatos munkát végez, Fizzy és Bubbly pedig két igazán szorgalmas kisdiák. Tanáruk nagyon sok türelemmel okítja őket arra, hogy bizony egy kis fültővakarászástól az égvilágon semmi bajuk nem lesz. Szépen haladunk a diákélet rögös útján, így bátran állíthatjuk, hogy mire ezek a cicák gazdihoz kerülnek, színjeles diplomával bocsájtjuk majd útjukra őket.


Megosztom a Facebookon