Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

NOÉs naptár 2018 - Pasik és cicák
1970.01.01.
Ahogy korábban beharangoztuk, elkészültek az eddigi legkülönlegesebb NOÉs naptárak!

Híres sportolók, a pesti Broadway sztárjai és barátaik álltak a fényképezőgép elé az idén, hogy segítsék a NOÉ Állatotthon lakóit.

Sőt, a srácok az ügy érdekében még a textilt is ledobták.

A NOÉ Állatotthon állandó támogatója a GARMIN Magyarország felkérésére, a srácok örömmel mondtak igent. A fotózás alapkoncepciója az volt, hogy a sportolók -többek között Baji Balázs, Kozma Dominik, Ungvári Miklós, Pauman Dániel, Kulifai Tamás, Köves Gábor - és színész barátaik, Kocsis Dénes és Veréb Tamás, felhívják a figyelmet a NOÉ Állatotthonban gazdira váró cicákra is.

Hatalmas boldogság számunkra, hogy mindenki örömmel mondott igent a felkérésre és a marcona sportolók pillanatok alatt váltak a fotózáson cicákhoz dörmögő állatbarátokká. A cicák pedig láthatóan élvezték a kényeztetést, hiszen voltak akik csupasz mellkasukra ölelték a gazdikereső macskákat. :-)

Az asztali és fali naptárak mostantól elérhetőek a keverékkutya.hu webshopban, a NOÉ Állatotthonban és a rendezvényeken.

Asztali naptár:
- 12+1 lapos,
- fóliázott,
- 310 x 140 mmm

A naptár ITT tekinthető meg!

Ára: 1.000 Ft

Megvásárolható a WEBSHOPban, az ÁLLATOTTHONBAN és a RENDZVÉNYEKEN!

ITT TUDOD KÖZVETLENÜL MEGRENDELNI!


Fali naptár (textil nélkül a bátraknak :D )- 12+1 lapos,
- fóliázott,
- A3 méretű

A naptár ITT tekinthető meg!

Ára: 2.500 Ft

Megvásárolható a WEBSHOPban, az ÁLLATOTTHONBAN és a RENDZVÉNYEKEN!

ITT TUDOD KÖZVETLENÜL MEGRENDELNI!


A naptárral és a srácokkal kapcsolatban további meglepetésekkel készülünk, figyeljétek a honlapunkat és facebook oldalunkat!

Természetesen minden megvásárolt darab a NOÉ Állatotthon védenceit támogatja, melyet idén is hálásan köszönünk! :)


Megosztom a Facebookon