Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Egy jelenség. Egy külön kategória. Egy igazi celebritás: Cucuka
2017.10.27.
Cucuka egy jelenség.

Cucuka egy világrengető, bútornyikorgató és ágyhorpasztó jelenség, ugyanis egy celebritás jelleméhez figyelemfelkeltő testméretek is dukálnak. Tökéletesen egyedi fülforma, rózsaszín nózi és pöttyös pocak teszi keresett címlapmodellé a Noé Macskamentés egyik legkülönlegesebb védencét, akinek lételeme a reflektorfény és kiscica korától gyakorolja a fotómosolyát. Róla lehetetlen rossz fotót készíteni.

A cirmos cicák legtermetesebb képviselőjének jelleme ugyanakkor még figyelemreméltóbb, mint külleme, sőt, a sztárság ragyogása egyértelműen belülről fakad. Nehéz róla egyszerű jellemzést adni, mert egyáltalán nem illik bele egyetlen általános cicaprofilba sem – ő egy külön Cucukategória.

Legfontosabb jellemvonása az örök derű. Egy utcán bolyongva talált rá megtalálója, akinek fotója alapján Cucuka széles mosollyal fogadta megtalálásának tényét. Ezután néhány hónapot a Noé cicakennelében töltött, ahol örök jókedvvel köszöntötte – többnyire első cicaként – az arra sétáló látogatókat. Nagyon meglepődtünk, hogy a közvetlensége ellenére sem akadt rá egy hollywoodi producer, vagy esetleg egy szerető gazdi sem. Nagyon határozott véleménye van a dolgok menetéről, egészen pontosan tudja, hogy szeretne-e simogatást vagy nem, hogy szeretne-e a gazdi ölében ülni-e vagy nem, hogy kér-e egy kis kóstoló sonkát a gazdi vacsorájából, vagy nem, illetve hogy egy másik cicát szimpatikusnak talál-e, vagy nem (többnyire NEM). Rajong az emberekért – azokért is, akikkel életében először találkozik – és szeret részt venni mindenben, de néha szeret egyedül üldögélni is és merengeni az ablakon át a világ dolgain.


Sokszor szeret éjjel összebújni az ágyban a gazdival, de néha inkább külön kívánja pihentetni sztár-testét. Egy dolog azonban mindig állandó Cucuval: az óriási szeretet éhsége és a hatalmas szíve, amit valakinek nagyon ügybuzgó módon szeretne örökre odaadni.

Kandúr léte ellenére szeret beszélgetni, az egyik legvokálisabb macska, akit ismertem. A dorombolások, nyávogások, hörrenések és fújtatások hihetetlen széles repertoárját tudja bemutatni, hogy pontosan bemutassa aktuális gondolatait.

Olyan gazdit keres hát a Noé fényes csillaga, aki nem bánja, hogy Cucuka egy egyéniség, egy külön cicakategória. Egy olyan macska, akinek akarata és szíve van (és persze széles szókincse), és aki igényli, hogy tiszteletben tartsák a nézeteit. Gazdijelöltek jelentkezését a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen várjuk. Köszönjük!


Megosztom a Facebookon