Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Drukkoljatok Ropinak <3
2017.10.04.
Ropi cica életéért aggódunk :(
Ropit az M0 autópálya csepeli lehajtójánál találták. Az egyik mellső lábára nem tudott ráállni. Megtalálói azonnal orvoshoz vitték, ahol megkezdték a sokktalanítását, de behatóbb vizsgálatot nem tudtak végezni. Így került a NOÉ Állatotthon gondozásába.
Természetesen azonnal orvoshoz került, ahol kiderült, hogy a fájós lábba a "kisebb" baj. Nehézlégzése, légszomja van. A röntgen felvételen kiderült, hogy a tüdeje nagy része és a szíve nem látszik, valószínűleg egy óriási vérömleny takarja. Az állapota életveszélyes. Kórházban van és reméljük, hogy szépen lassan felszívódik a vérömleny és Ropi újra tud majd lélegezni. A láb sérülése nem egyértelmű. Fáj neki, nem tudja használni, de törés nem látszik a röntgenen.
Nagyon aggódunk Ropiért, aki egy néhány hónapos kölyök cica. Igazi küzdő, aki a rossz állapota és nehéz légzése ellenére már cukiskodik, dorombol és a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum egész csapatát az a mancsa köré csavarta.
Drukkoljatok neki, nagyon ráfér. <3


Köszönjük, ha támogatod Ropi életének megmentését.

NOÉ Állatotthon Alapítvány macskamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002- 20085016

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzés rovarba kérjük beírni Ropi!

Köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!

Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft.
Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom (T-Home és T-Mobile), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon