Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Látod? Nem látod? Na látod!
2016.09.30.
Ők itt Blue, Meadow és Willow a három kis vakegér, khm akarom mondani vak cica <3 Szeptember elején találta őket az egyik önkéntesünk. Akkor éppen csak 2 hetesek voltak, frissen nyiladozó szemekkel. Egészen pontosan sajnos a szemecskék egyáltalán nem nyiladoztak, mivel brutális fertőzés miatt a hat szemecskéből 5 már szinte teljesen kifolyt :( Persze nem csak a szemeikkel volt baj, mindegyik nagyon rossz állapotban volt.

Előzmények

Hála babacicanevelő önkénteseinknek és elhivatott orvosainknak, kézzel, tápszerrel egész jól sikerült mostanra kikupálni Őket. Persze le vannak maradva a korukhoz képest, de már önállóan esznek, használják a cicalamot és hatalmasakat játszanak. Még nem tökéletes minden, főleg az egyik aprócska kislány betegeskedik, de talán lassan-lassan már bátrabban tudunk a jövőjük felé tekinteni.
Sajnos ahogy nőnek és fejlődnek a szemeikkel kapcsolatos borús jövőkép beigazolódni látszik, szinte bizonyos, hogy mind a hárman vakok lesznek. De mi pontosan tudjuk, hogy egy vak állat, egy vak cica is tökéletes, teljes életet tud élni.A picik gyógykezelése még nem ért véget, heti látogatói az állatorvosi rendelőnek, ha pedig nagyobbak lesznek, akkor szinte biztosan mind a három szemeit műteni kell. Ezért kérjük, támogassátok Őket, nagyon nagy szükségük van rá!
Közvetlen bankkártyás adományozással: http://adhat.hu/niok/online-donation/163662
Bankszámla számunk - NOÉ Állatotthon Alapítvány - Macskamentő csoport elkülönített számlaszám:
OTP 11710002- 20085016
Paypal: info@noeallatotthon.hu
A közlemény rovatba kérjük beírni vak kiscicák!
Köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft.
Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom (T-Home és T-Mobile), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon