Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Altatás elől mentve: Kende és Kamilla
2016.08.02.
Kiscicák ... Kamilla és Kende ... 5 hetesek ... halálra ítélték Őket ... most az életükért küzdenek :(

Olyan is van, hogy nem mi rohanunk és kérünk az állatorvostól, hanem Ők hívnak minket kétségbeesetten. Ezt a két aprólékot a Délpesti Állatgyógyászati Központba vitték be altatásra - mondjuk valóban van rajtuk némi folytonossági probléma, ha megnézzük a szemüket. Természetesen a kedvenc rendelőnk megtagadta az altatást, helyette azonnal segítséget kezdet szervezni számukra.

Kende a szürke fehér kisfiú van jobb állapotban, neki "csak" fekélyes a szeme, naponta kezelni kell, de még arra is megvan az esélye, hogy akár látni is fog.
Kamilla viszont nagyon nagy bajban van :( Az a fura dolog amit a képen láttok, az a szemgolyója, pontosabban ami "lett" belőle. Fiatal kora és apró, visszamaradott kis teste ellenére azonnal műteni kellett. Ki kellett operálni ezt a szörnyűséget. A műtétet aránylag jól bírta, de annyira apró semmi tartaléka nincs a gyógyuláshoz. Nincs jól, naponta kap infúziót, gyógyszereket. Nagyon keveset eszik, sokat hány, legyengült. DE KÜZD! amikor egy picit jobban van bújik, dorombol.

Nagyon kell a drukk mind a kettőjüknek, de első sorban Kamillának!


Természetesen az állatorvosi költségeikben a rendelőtől hatalmas segítséget kapunk, de a picik speciális, extra jó minőségű tápja, gyógyszereik, az immunerősítők és egyéb költségek még így is igen magasak. A sok balesetes, csontműtétes cicánk mellé vállaltuk Őket. Kérjük, támogassátok a gyógyulásukat, a második esélyüket!

Nagyon nagy szükségünk lenne jó minőségű, kis cicáknak való elsősorban nedves tápra, immunerősítőre ( Vetri DMG, Immunovet)!
Tárgyi adományokat nagy köszönettel fogadjuk a
- NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút u. vége)
- illetve adományátvételi pontunkon: GARMIN szaküzletben (1132 Budapest, Visegrádi utca 80/a /Tutaj és Visegrádi utca sarok/ Nyitva tartás: hétköznaponként: 9:00 - 17:00)

A tárgyi adományok mellett hálásan köszönjük az anyagi támogatást is, melyet megtehetsz :

Közvetlen bankkártyás adományozással: http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámla számunk - NOÉ Állatotthon Alapítvány - Macskamentő csoport elkülönített számlaszám:
OTP 11710002- 20085016

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A közlemény rovatba kérjük beírni: Kamilla és Kende!

Köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft.
Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom (T-Home és T-Mobile), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon