Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Káposzta vendégszerepel
2016.05.27.
A macskamentés csapata büszkén mutatja be régi-új kedvencét, Káposztát. Akik éles szemmel kiszúrták, hogy Káposzta némileg kilóg cicáink sorából, azokat kérjük tartsák meg a titkukat maguknak. Káposzta ugyanis szentül meg van győződve saját macska mivoltáról, mi pedig ezen hitében megingatni semmiképp sem szeretnénk. Így természetesen megígértük neki, hogy bemutatkozó anyagát a macskamentés oldalán tesszük közzé. Íme:

„Azt mondták bármi lehetek, így cica lettem.”

Káposzta tavaly novemberben magányosan járta a 17. kerület utcáit, amikor egy falkányi kutya szorításából egy állatbarát mentette meg és hozta be a Noé Állatotthonba.
Sokáig gondolkodtunk, hol lenne a legmegfelelőbb hely számára a menhelyen az álomgazdi jelentkezéséig, végül a cicák karantén részlege tűnt a legjobb választásnak, mert a kutyáktól kicsit tartott. Mondjuk ez érthető, hisz majdnem kutya vacsora lett. Szerencsére az új otthona ellen semmi kifogása nem volt, sőt kifejezetten jól érezte magát a sok cica között.Igen, lehet már itt észre kellett volna vennünk, hogy kicsit másképp viselkedik. De, hát olyan cuki volt, amikor kijött a ketrecből követett minket, bújt, simogatatta magát és követelte a reggelit. Öt hónapig élvezte a macskák társaságát, majd egy cicás ideigleneshez került.


Új lakhelyén kapott egy nyuszi és egy macska lakótársat. Teltek a napok és Káposzta egyáltalán nem tudott mit kezdeni nyúltársával, de Oscarral, a cicával annál inkább. Igen, itt lettünk biztosak, hogy Káposzta, aki egy nyúl valójában egy macskának képzeli magát.Kergetőznek, játszanak, és ha elfáradnak, beülnek a ketrecbe és nagy szemekkel bámulnak kifelé. A reggeliért és a vacsoráért hisztiznek, egyelőre Káposzta nyávogni nem tud (nem lepődnék meg, ha megtanulna), ezért a tálja tologatásával jelzi, hogy kajaidő van. Természetesen mindketten szobatiszták, nagyon szépen használják az alomtálcát.
Káposzta istenként tiszteli Oscart, ezért sajnos a rosszat is eltanulta, na és így lett válogatós. Ezért a leendő gazdinak jól meg kell ismernie az összes széna márkát.
„Légy önmagad, én cica lettem!”Gazdijelöltek jelentkezését a info@noeallatotthon.hu email címen várjuk.

Többi "cicánkhoz" hasonlóan Káposztát is lehet támogatni bankszámla számunkra történő utalással OTP 11710002- 20085016 (a cica nevét írd az utalás közleményébe), sőt, akár virtuálisan is örökbefogadhatod.


Megosztom a Facebookon