Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink


1970.01.01.
Be vagy táblázva? Tele van a naptárad? Szükséged lenne valamire, ami felvidít (és nem hízol tőle és a fogaidat sem teszi tönkre :))? Esetleg ismersz olyat, aki ilyen helyzetben van?

Megvan a megoldás: a telezsúfolt naptár mellől rádmosolygó csacsi! Vagy kutya, cica, nyuszi, róka, liba és cukibbnál cukibb társaik. És a szívmelengető érzést fokozza a tudat, hogy a naptár megvásárlásával őket (és adott esetben kevésbé fotogén barátaikat) támogattad. Nos? :)

Persze ha jó dolgod van és amúgy sem stresszel a naptárad látványa, akkor is felemelő érzés ám egy ilyet nézegetni!
Ideális (akár karácsonyi – tessék előre gondolkozni! :P) ajándék bárkinek. Kifejezetten ideális dolgozóknak, cégeknek, hiszen a társadalmi szerepvállalás mintapéldája ez, amellett, hogy praktikus felszerelés egy irodában. Cégeknek számlát is kiállítunk! Ha a cégednél te vagy a felelős az irodaszerek beszerzéséért, végy példát az állott sörről és ne habozz! ;)


Asztali naptár:


- 54 lapos (12+1 kép),
- fóliázott,
- NOÉs logóval ellátott talp
- méret: 140 x 295 mm.

Ára: 1.600 Ft

A naptár ITT tekinthető meg!

A naptár megvásárolható a WEBSHOP-ban, vagy személyesen az állatotthonban.

5 naptár vásárlása esetén egy ajándék szilikon karkötőt, 10 naptár vásárlása esetén egy ajándék NOÉs bögrét adunk :)Falinaptár:

- 12+1 lapos,
- fóliázott,
- A3 méretű.

Ára: 2.000 Ft

A naptár ITT tekinthető meg!

A naptár megvásárolható a WEBSHOP-ban, vagy személyesen az állatotthonban.

3 naptár vásárlása esetén egy ajándék szilikon karkötőt, 6 naptár vásárlása esetén egy ajándék NOÉs bögrét adunk :)Nagyon szépen köszönjük a támogatást!


Megosztom a Facebookon