Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

IV. Noé Cicás Nap
2014.04.26.
Megint gyorsan elszaladt egy év, egy munkával, örömmel és néha nehézségekkel teli év. Ez, és a jó idő remek alkalmat ad arra, hogy közösen ünnepeljünk. 2014. május 18-án a IV. Noé Cicás Nap alkalmából megnyitjuk kapuinkat minden egykori, jelenlegi és leendő cicarajongó előtt, boldogan fogadunk minden macskást és (még) nem macskást, legyen az kicsi, nagy, fiatal, idősebb, tapasztalt cicás vagy még csak még csak gondolatban cicázó. :)

Szeretnénk ezzel a rendezvénnyel népszerűsíteni az állatvédelmet, ezen belül is a macskamentést és megköszönni a Noé Állatotthon Macskamentő Csoportjának, külső támogatóinknak, orvosainknak, barátainknak a munkáját. Minden állatbarátot nagy szeretettel várunk, azokat is, akik még nem ismernek minket.
Tematikus napunk témája ezúttal a hippi korszak, így örömmel látjuk a kornak megfelelő ruhában érkező vendégeinket. Érdemes beöltözni, hiszen jelmezversenyünkön szuper cicás ajándékokat lehet nyerni.

Ebben az évben lesz még MacsKávézó aprósütikkel, kávéval és teával, MacsMeccs csapatverseny szintén izgalmas nyereményekért. :) Idén sem maradhat el a jótékonysági sütivásár, fellép a Brill Cats tánc-csoport, találkozhattok Simon Tamással a Vérmacska (Alfi) könyvek írójával is, és mindenki kedvére vásárolhat a Macskabolha-piacon :) Lesz még tombola, ahol a fődíj egy minden igényt kielégítő vadonatúj macskafekhely, és idén sem marad el a kézműves vásár, ahol gyurmaékszerek is kaphatók a michigan-Gyurmaékszerek jóvoltából. Találkozhattok még Hajdú Balázzsal a Dumaszínház sztárjával is.

A családosokra, kisgyerekesekre is gondoltunk, a többi programmal párhozamosan gyereksarok áll a legkisebbek rendelkezésére.
Kedvenc állatorvosaink a helyszínen válaszolnak a vendégek kérdéseire: Dr. Boda Attila és Dr. Mihálffy Éva szívesen segítenek a gazdiknak a macskák egészségével kapcsolatban. Természetesen örökbefogadásra is lesz lehetőség, a kifutóban lévő cicáinkkal a helyszínen, az ideiglenes befogadóknál lévő cicákkal pedig megbeszélés után lehet megismerkedni.

A nap végén emlékezünk azokra a cicáinkra is, akiket minden igyekezetünk ellenére sem tudtunk megmenteni, emlékükre színes lufikat engedünk el.

Mindenkit nagy szeretettel várunk, itt a helyed, ha szereted a cicákat vagy örökbefogadáson gondolkodsz, és ne feledd: "Macskázz, ne háborúzz!"

Címünk: 17. kerület Csordakút u. vége.
A rendezvény ideje 2014.05.18. 10-15 óráig.


Íme, egy kis összefoglaló a tavalyi cicás napról kedvcsinálónak: ITT.Megosztom a Facebookon