Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Leadási tudnivalók
2013.09.07.
A Noé Állatotthon Alapítvány célja a bajba jutott kóbor állatok és hontalan balesetes állatok mentése, gyógyítása, rehabilitációja és gazdához juttatása.

Mivel alapítványunk rengeteg lakossági bejelentést kap olyan állatokról, akiket állatotthonunkban szeretnének elhelyezni, ezért várólistát vezetünk és a bejelentések sorrendjében illetve a férőhelyek függvényében fogadjuk a rászoruló cicákat, ahogy az állatotthonban hely ürül nekik. A befogadás során munkatársainknak egy sor szempontot figyelembe kell venniük a helyre váró állattal kapcsolatban, hiszen az elhelyezési lehetőség nagyban függ attól, hogy az állat kölyök vagy felnőtt, oltott vagy oltatlan, beteg vagy egészséges stb., hiszen ezek mind-mind más férőhelyet igényelnek. A balesetes állatokat természetesen igyekszünk soron kívül fogadni kórházi férőhelyeink függvényében.

Állatotthonunk teljes kapacitással működik, minden férőhelyet kihasználunk, ahol humánus módon, sérülésmentesen elhelyezhetünk állatokat. A sérülésmentes, biztonságos elhelyezés számunkra a legfontosabb, hiszen ha létszám feletti állatokat zsúfolnánk össze a kennelekbe azzal veszélynek tennénk ki a már bent lévő állatainkat.

Hasonlóan veszélynek vannak kitéve a környékbeli lakók által rendszeresen kiengedett, illetve a környéken kóborló vad és befoghatatlan ebek miatt azok a cicák, akiket a kapuban hagytak, gondolván, hogy majd nyitáskor az állatotthon beveszi őket - ezt általában már nem érik meg azok, akiket ilyen módon próbálnak bejuttatni soron kívül a menhelyre.

Ezért nyomatékosan kérjük, hogy az állatok beadásával kapcsolatban legyenek türelemmel, hiszen közös érdekünk az, hogy a cicákat biztonságban tudjuk - senkinek nem segítség, ha az állatot kivégzik a kóbor ebek vagy rókák..stb.

Várólistára vetetni mind felnőtt mind kölyök cicákat a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet fénykép és minden más információ elküldésével.

Segítség kölyök cicák gondozásához:
Kiscica nevelési gyorstalpaló


Megosztom a Facebookon