Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Africa Legend karitatív, amatőr futam!
2013.08.12.


Az Africa Legend egy karitatív, amatőr futam, mely Budapestről indulva, három kontinenst átszelve, öt országon keresztül, három sivatagon átkelve, négy tengert érintve, Egyiptomban, a legendák földjén ér véget.
Gondosan megtervezett napi etapok, kihívást jelentő útvonal, eltűnt ereklyék, ma is élő legendák. Lélegzetelállító tájak, életérzés, jótékonysági misszió, egy valódi, tisztességes verseny. Ez az Africa Legend! Az Africa Legend egy minimál asszisztenciás verseny és nem egy társasutazás. Ha bajba kerülsz, igyekezned kell magad megoldani. Nincs mögötted idegenvezető, aki orvosolja helyetted a problémát, csak magadra számíthatsz.

Ha ezeket a sorokat olvasod, életed egyik legnagyobb kalandjára készülsz. Olyan tájakon autózol majd, ahol megállt az idő. Ritkán fogsz találkozni mosolygó turista csoportokkal, sokszor nem jutsz internet közelbe, lesznek helyek, ahol napokig mobil térerőd sem lesz, mi több fürdeni sem tudsz. Mindezért kárpótol, hogy utunk során körül vesz az emberiség több ezer éves történelme, Földünk több millióéves múltja, jelene és a nagy sivatagi utazók szellemisége. A Líbiai sivatag különleges hely. Máig legendák övezik, elfeledett oázisok, vándorló nomád törzsek, hatalmas homoktenger, a GRAND SAND SEE gigantikus homokdűnéi, második világháborús repülő roncsok, század eleji automobilok és a Nílus… csak néhány, a milliónyi élményből...

Az Africa Legend elindul a legendák nyomába, csatlakozz Te is!

2013. augusztus 17-én, szombaton 8:00 órától
Izgalmas, kalandban bővelkedő pontkereső autóverseny Budapesten, és annak 25 km-es vonzáskörzetében. Nem csak terepjárósoknak. A futam karitatív célja a NOÉ Állatotthon támogatása.


Két nevezhető kategória:
- L1 (off-road) kategória terepjárók részére
- L2 (on-road) kategória személygépkocsik részére

Az L2 kategória Budapest közútjain zajlik. A feladat a szervezőktől kapott papírtérképen megjelölt „LEG” pontokból minél több megtalálása, a feladatlapon feltett kérdések megválaszolása. Ebben a kategóriában nincs szükség a GPS-re, szükség van azonban leleményességre, logikára, ügyességre, gyorsaságra.

Amit hozni kell: digitális fényképezőgép vagy okostelefon, a listáról 2 dolog, mellyel az Állatotthont támogatod, terepjárós kategóriában Garmin GPS is.

Nevezési díj:
7.000 Ft/autó + 1.000 Ft/fő

Amit a szervezők biztosítanak a nevezési díj ellenében: személyenként a befutón egy tál gulyásleves, csapatonként egy papírtérkép a személygépkocsi kategóriában, rajtszám, itiner (feladatlap), a karitatív projekt lebonyolítása.

A befutók, résztvevők, szurkolók, családtagok szórakoztatásáról a NOÉ Állatotthon és védencei gondoskodnak :)

FŐDÍJ a GARMIN jóvoltából!
1 darab Dakota 10 túra GPS, továbbá 2 db GARMIN ajándékcsomag.

A fenti nyeremények a kategóriák összevonását követően, a befutók között kerül kisorsolásra!
Egy kis ízelítő:

- a nagyon kicsiknek EU kompatibilis játszótér
...
- a picit nagyobbaknak séta, és játék a szabadon járkáló állatokkal
- ingyenes arcfestés
- állatok etetésén való részvétel
- állatsimogatás, ló csutakolás
- kutyasétáltatás
- ismerkedés az otthon 1047 állatával
(pávián, szarvas, vadmalac, láma, róka, stb.)
- büfé

És amiben ezeken kívül Részed lehet:
- a befutó izgalma, a terepjárók beérkezésének figyelemmel kísérése
- a résztvevők által a NOÉ Állatotthonnak hozott ajándékok átadása
- eredményhirdetés
- barátságos hangulat.

Mindenkit szeretettel várunk!

Megosztom a Facebookon