Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A hét cicája: Vidor
2011.10.14.
Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: VIDOR a nevem!
Körülbelül 3 éves vagyok, persze pontos születési dátumot nem tudok. Egy pár szóban elmondom hogyan kerültem a Noéra, bár visszaemlékezni nem nagyon szeretek!
Az van, hogy hajléktalan voltam! Ez van. Kukából ettem (ha volt mit), sehol nem laktam, senkihez nem tartoztam, itt-ott aludtam…ááááááá… kutya egy világ volt! Sovány voltam és csapzott. Még szerencse, hogy nem kaptam el semmilyen betegséget senkitől, mert azért az udvarlást bármilyen körülmények között tudtam művelni!
Egyszóval egy nímand voltam! Aztán történt egy csoda! Várólistáról bekerültem a menhelyre. Rossz tapasztalataim miatt eleinte baromira féltem, nem bíztam senkiben és nem hittem el, hogy engem valóban lehet szeretni és ami a legfontosabb fogalmam sem volt, hogy Én hogyan tudnék szeretni! Már tudom!

Tök jó fej lettem! De tényleg! Ha bejön valaki a kifutó kapuján igyekszem én lenni az első, aki odafut és dörgölődzik. Hálásan megköszönök minden simogatást, mert most már imádom az embereket! Timi visszaadta a hitem. Megmutatta, hogy igenis nagyon-nagyon jó tud lenni egy ember-macska kapcsolat. Megmutatta, hogy mennyi mindent nyerhetek ezzel a jó kapcsolattal és ez nekem nagyon tetszik! Timi azt mondta, hogy ő biztos benne, hogy értem is eljön az álomgazdi és újra történik velem egy csoda!...........Hm………. Másfél éve itt vagyok!..........mit mondhatnék……..elszomorodtam. Nem tudom, hogy még milyen fortélyokat kéne bevetnem, hogy végre észrevegyen valaki. Szép vagyok és kedves, okos és szófogadó. Mi kell még??

Nagyon bízom abban, hogy közöttetek, akik olvassátok e sorokat, ott lapul az ÉN álomgazdim! Most már előbújhatsz és büszkén kihúzhatod magad, mert én készenállok arra, hogy HAZAvigyél! Mindent megtanultam, hiszen remek tanáraim voltak, akiknek életem végéig hálás leszek. Azonban úgy érzem, hogy most eljött az én időm, hogy boldog lehessek! Segíts nekem ebben, sőt legyünk együtt boldogok! Gyere értem, hogy egymásba szerethessünk és hogy végre nekem is legyen egy családom! Ne gondolkozz, csak gyere! Várlak a kapuban!
Megosztom a Facebookon