Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A hét cicája - Shiro
2011.08.10.
Sziasztok, Shiro vagyok, 2,5 hónapos kandúrka. Egy fal tövében sírtam a tűző napon, hogy valaki segítsen, kicsi vagyok, szomjas vagyok, korog a pocim, s szerencsémre, így lett, valaki meghallotta cérnavékony hangocskámat, az ölébe vett, s biztonságba helyezett valami ideiglenes befogadó féléhez, ő ezt mondta, legyen ez a neve, de a lényeg az, hogy azóta mindig van előttem innivaló, kapok enni, s még szeretgetnek is!
Ideiglenes mamim mindig azt mondja, hogy roppant talpraesett, akaratos kiscica vagyok, aki amikor megszületett, az első dolga az lehetett, hogy fújt egyet a világra:) Bevallom, lehet benne valami, mert eleinte minden új dologgal szembenézek, s fújok egy nagyot, miközben borzolok, de higgyétek el, hamar barátkozom, csak még nem tudom, hogy kiben lehet megbízni, s kitől kell félniL. A kutyák például nagyon ijesztőek, ideiglenes mamimnál van 3 is, de én nem nagyon merek barátkozni velük, inkább elbújok előlük, biztos ami biztos! A cicájával viszont jól megvagyunk, ő néha játszik is velem!
Ideiglenes mami nagyon örült, mikor először hallott dorombolni, hát akkor tessék, most már állandóan dorombolok, s közben úgy bújok, hogy majd belemászok az emberbe! Most tanulok dagasztani, vagy mi a fene, s imádok a mami kezével játszani, olyankor az összes játékomat félrerakom, ő meg csattogtat a kezével, én pedig hatalmasakat ugrok, majd ha elkapom a kezét, akkor megpuszilgatom, majd megcsócsálom! Jó móka!
Állítólag állandóan mozgásban vagyok, egy perc nyugtom sincs, még az evést is meg-megszakítom egy kis játékkal, mert már olyan szép az élet!
Ennél már csak az lenne jobb, ha belém szeretnél, s életem végéig dorombolhatnék neked! Én várlak, Álomgazdi!Már gazdis!


Megosztom a Facebookon