Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A Hét Cicája - Kókusz
2011.07.26.
Kókusz kisasszony vagyok, helló!

Kicsi kis kókuszgolyó vagyok, és eddig azért nem kóstolt meg senki, mert tartok egy kis szürke foltot a homlokomon. Ha ez nem lenne istibizti megharapott volna már valaki! Néha olyan csacsik az emberek! Ezért is dobott ki valaki minket a tesóimmal a főút mellé,mert azt hitte, fini habcsókok volnánk. Biztosan sokat tütükélt, mert mi szóltunk, hogy "hallóóó, kiscicák vagyunk !!!" , végül nem is tudom mi lett vele, mert kerestünk egy klassz csajt magunknak.

Aki tényleg belevaló, az öcsiknek már talált is álomgazdit, szeretem is érte nagyon!
Szoktam tekeregni a lábai között, az nagyon mókás, mert néha majdnem sikerül elesnie. Ilyenkor nagyon nevetek, aztán már Ő is. Aranyos lány.
Van több cicája, akikkel nagyokat szaladgálunk, de sajnos itt nem maradhatok örökre. Szükségem van egy igazi gazdira, akinél nagyon-nagyon sokáig élhetek, és ahol letehetném az alvópárnácskámat végleg.
Tudsz ebben segíteni nekem? Ha szeretnél egy finom kávé mellé egy csodás- habos-kókuszos, dorombolós meglepetést, akkor gondolj rám kérlek!
Álomgazdi, várok Rád: Kókusz kisasszony

Ha hazavinni nem tudsz, de szeretnél támogatni és értesülni arról, mikor az álomgazdi hazavisz, virtuálisan is befogadhatsz így.Már gazdis!


Megosztom a Facebookon