Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Cicamentés menhelylezárás idején? - Igen!
2023.01.24.
Normális esetben egy-két ideiglenes cica szokott nálunk lakni, nem is gondoltam, hogy ez valaha másként lesz, egészen addig, amíg két hete meg nem fordult a világ a Noés önkéntesek körül (is), és értesültünk a tragikus járványról, és a menhely bezárásáról.
Az első 1-2 napot sirdogálással töltöttem, de utána rájöttem, hogy halál ellen élettel lehet tenni, így felkerekedtünk, hogy bajban levő cicákat mentsünk ott, ahol nagy a szükség: ezúttal Borsodban.
A cicamentő akciónak abszolút terápiás jellege volt. Nem csak az állatok megmentése volt balzsam a szívünkre, de az óriási logisztikai szervezés is, amit igényelt a művelet, hisz nem volt idő önsajnálatra. Több kedves, segítséget kérő helyi állatvédővel kordinálva sikerült lokalizálni a kolóniákat megye-szerte, akiket mind körbe is látogattunk, személyesen is megbizonyosodva az óriási munkáról, és a mostoha körülményekről, amik egy kóborcicát januárban fenyegetnek.
Rengeteg cica vár megmentésre, és nem is tudtunk mindenkit elkapni, akit próbáltunk, de így is büszkén hordoztam haza (két körben) a nyolc újdonsült védencemet.
Igen ám, de ezek a különböző helyekről gyűjtött cicák szigorú karanténra szorulnak, miután az utcáról bekerülnek, és a Noé menhely még zárva van – mit lehet tenni?
Hát pop-up menhelyet nyitni otthon! A faluban kölcsönkértem pár hordozót, kennel és bolhaírtót, majd felállítottuk a szuperszakszerű karanténrendszert, minden cicánk legnagyobb megelégedésére. Minden cicának külön szobája, esetleg külön fürdőszobája van, és korlátlan mennyiségű cicapuding készlete, amivel a rémült cicák szívéhez nagyon gyorsan meg lehet nyitni az utat.

Természetesen a cél az, hogy amint újranyit a NOÉ Állatotthon mindenkinek végleges helyet csináljunk és megkezdődjön a bekerülési protokolljuk: külső/belső parazitamentesítés, oltási protokoll, Felv és FIV teszt és ivartalanítás. MIndez, csak az Ő esetükben x8!
Hálásan köszönjük, ha hozzá tudsz járulni új cicáink költségeihez 🙏❤️

NOÉ Állatotthon Alapítvány macskamentésének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002- 20085016
Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
Paypal: info@noeallatotthon.hu
A közlemény rovatba kérjük beírni: macskamentés
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
🙏Hálásan köszönjük‼️🙏


Megosztom a Facebookon