Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Szélmalomharc
2022.11.28.
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatomHihetetlenül nehéz pár év áll mögöttünk és bele sem merünk gondolni, hogy milyen évek várnak még ránk. Korábban elképzelhetetlen nehézségekkel áll szemben az egész világ, nincs, aki ne aggódva tekintene az előttünk álló megpróbáltatások felé.

Egy ilyen helyzetben nehéz másokra gondolni, nehéz önzetlenül segíteni a rászorulókon, amikor egyre többen válnak maguk is rászorulókká. A saját személyes nyűgök-bajok mellett, a mi aggódásunk, szorongásunk folyamatosan védenceink körül forog, mi lesz velük, mi lesz, ha nem tudjuk őket megvédeni, sorsukat biztonságban tudni. Mi lesz azokkal, akiknek nem tudunk segíteni? Egyre több állatka kerül már most is az utcára, korábbi védenceinket adják vissza ismét a gondozásunkba és nincsenek illúzióink – a helyzet napról-napra válik egyre tragikusabbá.


Nyári kiscicáink, akik mind "beragadtak" így oltásaik, ivartalanításuk és tartásuk költségei továbbra is az állatotthont terhelikSzámtalanszor elhangzik ilyenkor, hogy minek foglalkozni az állatokkal, amikor az emberek sincsenek biztonságban, miért az állatokon próbálunk segíteni, amikor pedig bezzeg így, bezzeg úgy. Úgy gondoljuk, hogy minden szükséget szenvedőnek kell a segítség, minden rászoruló megérdemli a kinyújtott kezet. Mi az állatok védelmére, mentésére „esküdtünk fel”, hiszen ők is a legkiszolgáltatottabbak közé tartoznak, az segítség szó szerint az életüket menti meg. Ők nem tudnak segíteni magukon, csak az emberre számíthatnak, hogy éljenek, hogy túléljenek.

Óriási erőfeszítésekkel próbálunk mindent megtenni, de félünk, rettegünk, pánikolunk. Az állatvédő szervezetek nem részesülnek állami támogatásban, nincs szociális háló, nincs más segítség, csak a támogatóink, adományozóink, a TI segítségetek. És egy olyan időszakban kell kérnünk, amikor talán egyre kevesebben mernek adni, egyre kevesebben tudnak segíteni.

Mégis arra kérünk benneteket, hogy akármilyen kicsivel is, de segítsetek nekünk, hogy mi is segíthessünk a bajba jutott állatkáknak. A legapróbb támogatás is nagyon sokat jelent, a sok kicsi tényleg sokra megy. A legnagyobb, szinte folyamatos problémát az állatorvosi költségek jelentik, az árak mindenhol emelkednek, és sajnos a balesetes, vagy súlyos betegségben szenvedő védenceink száma is egyre magasabb. A felelős állatmentéshez elengedhetetlen a megfelelő állategészségügyi ellátás és megszakad a szívünk, amikor egy-egy életbevágóan fontos vizsgálat, vagy kezelés elött mérlegelnünk kell: vajon belefér-e, vajon ki tudjuk-e fizetni a költségeket.


"Hatszámjegyű" cicáink, Mamasita , Csicsi, Matrica, Pizsi és Tüsi orrendoszkópos illetve fogászati kezelése zajlik sorban, egyesévelAki nézett már szenvedő állat szemébe, az tudja, hogy ilyenkor nemet mondani lehetetlen. Számítanak ránk, bíznak bennünk, az életük múlik rajtunk. Ez borzasztó szép és borzasztó nehéz feladat, óriási felelősség is egyben. Segítsetek, fogjunk össze most, amikor mindenkinek egyre nehezebb. Fogjuk meg egymás kezét és nyújtsuk ki a rászorulók felé.

Hálásan köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni cicánk gyógyulásához.
NOÉ Állatotthon Alapítvány macskamentésének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002- 20085016

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Yettel, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük! ❤️Megosztom a Facebookon