Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Epilepsziás cica a Noé gondozásában
2022.07.15.
A Noé Állatotthon Alapítvány legújabb cicája #Luca ❤ Ő látható a videón 💔😢
Vidéki állatbarátok kértek számára segítséget, eddig egy kolóniában élt. Sajnos csak annyit lehetett róla tudni, hogy akik segítették a kolóniát, az elmúlt héten 2x is látták epilepszia szerű görcsrohamban. Nyilvánvaló, hogy ilyen állapotban nem maradhatott az utcán. De az is világos, hogy egy valószínűleg epilepsziás állatnak a menhelyen történő elhelyezés nem ideális, hiszen a betegséggel akkor lehet sikeresen felvenni a harcot, ha pontosan naplózva vannak a rohamok és egészen finomra lehet hangolni a gyógyszerezését.

Azonnal szervezésbe kezdünk és találtunk egy ideiglenes Angyalt, aki bevállalta ezt a nem kis feladatot. Így Luca megérkezett a NOÉ gondozásába. Azonnal kórházba került, egyelőre annyit tudunk a labor és a fizikális vizsgálat alapján, hogy belső szervi baj nem látszik, tehát a gond az agyában lehet.
A következő lépés az epilepszia és neurológiai szakvizsgálat jövő hét elején.
Luca már biztonságban van és mindent szeretnénk megtenni, hogy egy az édes, kedves és csodaszép kislány még boldogan élhessen jó sokáig egy szerető családban. Egy biztos az utcán soha többet nem kell tengődnie!!!
Kérjük szépen, legyél segítőnk ebben az életmentésben is és támogasd Luca állatorvosi költségeit. 🙏🙏🙏
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Luca cica
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Yettel, Vodafone hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük! ❤️🙏


Megosztom a Facebookon