Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Sérült cicánk, Puff
2022.02.11.
Isaszegen az út szélén feküdt ez az ivaros, csont és bőr kandúrka. Hetek óta nem ehetett, nagyon éhes volt, egy ott lakó szerint régóta nem mozdult az út széléről.

Egy helyi macskamentő hazavitte és próbálta megtisztítani a ráragadt szennyeződésektől. Ekkor vette észre a két mellső mancsán lévő, hatalmasra duzzadt párnácskákat, melyek mindkét talpán diónyi nagyságúak.

A Noé Állatotthon Alapítvány Macskamentő csoportjától kért segítséget a cica elhelyezésében és gyógyításában, így csütörtökön megérkezett gondozásunkba és egyből ment is a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba kivizsgálásra.
Sajnos kiderült, hogy FIV pozitív és van egy régi törés a lábán ami már összeforrt magátol, de rosszul! Laborjára várunk es hamarosan ortopédiai vizsgálatra is sor kerül, hogy kiderüljön, mit lehet csinálni a rosszul összeforrt csontjával.

Talppárnái duzzanatát ún. pododermatitis granuloma okozza, aminek kezelését megkezdjük és reméljük, hogy hamarosan javul az állapota.
Tőlünk a Puff nevet kapta. Végtelenül bújós, ragaszkodó, buci fejű fiúcska, még fürdetés közben is hálásan dorombolt. Gazdiját valószínűleg felesleges keresnünk, de ha valaki felismerné, kérjük jelezze a macskamentes@noeallatotthon.hu címünkön!
Puff nagyon nincs jó állapotban, de tudjuk, hogy a FIV ellenére, kezeléssel, megfelelő táplálással, jó körülménye között lehet még ebből kiút és élhet még boldogan jónéhány évet. Mi megpróbáljuk! Hálásak vagyunk, ha támogatásoddal Te is mellénk állsz és segítesz az orvosi, kórházi költségeiben 🙏❤️ Köszönjük, ha adományoddal hozzá tudsz járulni beteg cicáink és a többi kórházban ápolt, műtétre szoruló védencünk gyógyulásához!🙏❤️
#acsodákategyüttcsináljuk!
NOÉ Állatotthon Alapítvány macskamentésének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002- 20085016
Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
Paypal: info@noeallatotthon.hu
A közlemény rovatba kérjük beírni: Puff
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
⚠️ Ne feledd‼️ Elérkezett az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2022.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42
A CSODÁKAT EGYÜTT CSINÁLJUK❣️
Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon