Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Bemutatom Leonidast és Herkulest
2022.01.10.
A leggyakoribb kérdés a kiscicamentéssel kapcsolatban, amit kapni szoktam, az, hogy nem nehéz e elengedni őket, nem vagyunk e szomorúak, amikor az új gazdi elviszi őket.
Bemutatom Leonidast és Herkulest, aki megválaszolja helyettem ma a kérdést.
Ketten vannak, fürgék, és nem félnek semmitől.

Ellopják a csemegeuborkádat, és megeszik.
Ha ellopták a csemegeuborkáidat, a levét is megisszák.
Ellopják a kenyeredet, az almádat, a sarat a cipőd oldaláról, és azt is megeszik: mindent ami szerves anyag.
A rendes tápot is megeszik, úgy, hogy evés közben morognak és hörögnek, becsukott szemmel, picit fröcskölve.
Ha megpróbálok nekik gyógyszert beadni, akkor nagyon óvatosan kell a májkrémes katonát mutogatni, mert az ujjpercemet is elviszik: a gyógyszerbeadás nem jelent problémát, igazából kecskenagyságú gyógyszert is be lehetne nekik adni, mint a Jurassic parkban a t-rexnek.
Farolva pörögnek, futnak és repülnek -éjjel is, az ágyon át, miután megnyitották a konyhában a csapot, plusz elrágták a villanyvezetéket és kialudtak a fények.
A plafonon van egy épített cicajárat, onnan vagy simán leesnek - és én elkapom a levegőben, mert pont arra járok - vagy úgy esnek le, hogy ráesnek a kedvenc növényemre, letörik és utána, a növényről gellert kapva kapom el őket a levegőben.
A mosogató mellé készített szennyes wok-ba beleülnek, mint kishajóba, és utána a koszos kis kezeikkel nyúlkálnak és szaladnak a mécseshez, amivel felgyújtják a szemöldökeiket. Mind a ketten, mindkettőt.
Az egész tevékenység közben buborékokat fújnak az orrukból, aka "nátha".
A nagy macskákat elsodorják és összekoszolják őket hubabubbával.
Összekoszolják az öreg kutyát is, aki a falnak fordulva próbál aludni.
Ja és nem lehet őket megkülönböztetni, ezért alkoholos filccel befestettem az egyik farkát, hogy legalább ennyi ütőkártya legyen a kezemben.

Szóóóóval vannak kiscicák, akiknél nehéz a búcsú, de vannak olyanok, akiknél egyáltalán nem, és mosolyogva integetünk a kapuban, amikor távolodnak az új gazdijukkal. 😁
#ohmygod #vigyetekkettőt
ℹ️ 3 hónapos, sütnivaló kiskandúrok❣️ Chipezve, oltva, további oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe, kizárólag benti tartásra, Budapestre és környékére.
💌 A cicákra rövid bemutatkozó levél kíséretében a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!


Megosztom a Facebookon