Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Téli ideiglenes befogadókat keresünk!
2021.12.30.
A téli, hideg időjárás nagyon megviseli a kifutókban didergő bársonytalpú védenceinket. Összebújnak, bevackolják magukat valamelyik sarokba, de ez közel sem hasonlítható a meleg szobában a kanapé sarkához.

Pedig ott milyen jól lehetne melegedni, nyújtózkodni, szundikálni. Ott még dorombolni, szerető, becéző emberkézhez dörgölőzni is volna kedve a fázós cicának… Nem csak így reszketve elbújni, belefásulni ezekbe a hideg hetekbe, hónapokba.

A szívünk szakad meg ilyenkor kis védenceinkért, hiszen a cicák imádják a meleget. A szívünk szakad meg értük, amikor a nap végén ott kell hagynunk őket a kifutóban, a hosszúra nyúló, hideg éjszakára.

Évek óta hatalmas segítséget kapunk ilyenkor tőletek, amikor – mint most is – téli ideiglenes befogadókat keresünk az Állatotthon kifutójának cicái számára. Csupán pár hónap, egy meleg zug, egy kis kényeztetés, finom falatok – a cicáknak pedig az egész világ, a biztonság, a szeretet, a boldogság – az Élet erre az időszakra.

Őszi felhívásunkra rengeteg nagyszerű ember, új ideiglenes befogadó csapattag jelentkezett, akik akkori szálláskereső cicáinknak mind megoldották a téli elhelyezését - ezáltal lehetővé téve további cicák megmentését, bekerülését az utcáról menhelyünkre. Most ezeknek a friss bekerülő cicáknak, valamint néhány sérülésből már nagyrészt felépült régebbi menhely-lakónknak keresünk ideiglenes (vagy még inkább végleges) otthont.

Ha úgy érzed, átmeneti otthont tudnál biztosítani a hideg időszakra egy (vagy több :) ) cicánknak, haralmas köszönettel fogadjuk jelentkezésedet a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen!

Legsürgősebben most Gubanc, Nyüzi, és Beatrice számára szeretnénk téli kuckót találni!

Megosztom a Facebookon