Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Netti cica 💔
2021.06.18.
A Szerencsi Kóborkák Állatvédelmi Alapítványtól érkezett az elkeseredett segítségkérés, egy aprócska, de nagyon súlyosan sérült pici cicának. Így lett a Noé Álllatotthon Alapítvány egyik legújabb és legapróbb védence Netti! ❤ Mindössze talán 7 hetes lehet, de már túl van valami borzasztóságon. Hiányzik az egyik füle és a farka, sebei gennyesek, elfertőződtek.

Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett, ahol egy perc elcsavata mindenki fejét, hiszen az iszonyú sebei ellenére is egy vagány kis csirkefogó.
Azt nem tudni, hogy pontosan mi okozta a sérüléseit, de biztosan nem magától lett ilyen. De aki egyszer belenéz a huncutságtól csillogó szemeibe, az utána már ezeket a "hiányosságait nem is veszi észre".

Kicsi Netti megint egy védenc akinek hosszabb ideig kórházi kezelésre van szüksége.

Óriásiak az állatorvosi számláink, kérjük segítsetek kifizetni ezket, hogy minél több sérült, beteg, életveszélyben lévő állaton tudjunk segíteni!

👍 NOÉ Állatotthon Alapítvány macskamentésének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002- 20085016
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
👍 Paypal: info@noeallatotthon.hu
A közlemény rovatba kérjük beírni: Netti!
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük! ❤️🙏


Megosztom a Facebookon