Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Balerina, a csodacica
2021.02.23.
Balerina, a kis csodám!
Teljesen lebénulva, vad macskaként került hozzám. Törés nincs, gerincvelő sérülés van.
A rendelőben már odáig jutottak vele, hogy a két mellső lába segítségével meg tudta emelni magát, így tudott önállóan enni, de teljesen mozgásképtelen volt.Berendeztem neki a „mozgássérült ketrecet”, készültünk fizióra és akupunktúrára, de a kisasszony közölte, hogy hess innen, semmiféle tűvel nem fogsz te engem szurkálni.
Hozzáérni sem lehetett, egy botos játék segítségével tudtam egyáltalán átmasszírozni.
Két nap múlva reggel 4 lábon várta a reggelit, és lassú, óvatos lépésekkel odasétált a tányérjához. Bevallom, a látványtól elbőgtem magamat.Eleinte ahogy gyorsult volna, a szédülés lassította a járását. A botos játék további rehabilitációs eszköz volt nálunk, de most már inkább csak a mozgás javítására szolgált, az apró masszírozásokat már engedte. Valameddig. Aztán odacsapott, vagy odaharapott. Idővel rájöttem, hogy ez csak jelzés értékű, nem használja már a körmét, és szétharapni sem akarja a kezemet. Csak macska, az az igazi, nagybetűs MACSKA ❤Mostanra már nekifutásból ugrik fel az ágyra. A karanténszoba ajtajában ül, és kergeti el a betolakodókat. Ha úgy van kedve. Ha épp nem úgy van, akkor egy ágyban fekszik Óriáskandúrral.

Ha késik a vacsora, a szoba előtt vár, és olyan szemekkel rohan elém, hogy elszégyellem magamat, amiért nem voltam gyorsabb.
Van, hogy ő bújik a kezemhez, aztán a következő pillanatban villan a szeme, és odacsap. Már a hasához is hozzáérhetek, és néha még élvezi is.
A gerincvonala még érzékeny, a nyakánál, ahol a gerincvelő sérülés volt, ott még inkább, de a mozgását látva, fájdalmai már nincsenek.Ő is azok közé a cicák közé tartozik, aki a Noé Állatotthon Alapítvány és CsodaBoda csapatának köszönheti az életét, akik egy több hétig mozgásképtelen cicának esélyt adva megpróbálták a lehetetlent.

Bő 3 hónap után pedig Balerina ezt egy teljes élettel hálálta meg. ❤ Mert Csodák igenis vannak, csak hinni kell bennük!


***

Balerina készen áll arra, hogy egy végleges gazdinál új életet kezdjen. Ha felkeltette érdeklődésedet ez a különleges kis harcos csoda,a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen várjuk érdeklődésedet!

***

Ha támogatni szeretnéd munkánkat, hogy még több hasonló csodában lehessen részünk, köszönettel fogadjuk adományodat.
A NOÉ Állatotthon Alapítvány macskamentésének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002- 20085016
Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
Paypal: info@noeallatotthon.hu
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
⚠️ Hamarosan itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2021.05.20.! ⚠️
📌 Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
📌 adószám: 18169696-1-42
Hálásan köszönjük! ❤️🙏Megosztom a Facebookon