Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Fogadj örökbe egy kiskrampuszt!
2020.12.04.
December hatodika minden gyerek (és sok szerencsésen gyermeki lelkű felnőtt) számára izgalmasan mesés időszakot jelent. A jóságos fehérszakállú Mikulást szívrepesve várjuk, egyszer a tél során legalább biztosan tiszta lesz a kiscsizma is és garantáltan gyomorfájást kapunk a sok csokitól.
A gyerekek Mikulást rajzolnak, zengik a „Télapó itt van, hó a subája…” kezdetű örökbecsű dalocskát, esetleg hosszú leveleket gyártanak az aktuális kívánságlistával, azt bizonygatva, hogy ők aztán tényleg és egész évben és nagyon jók voltak.

Így, hogy minden Mikulás bátya körül forog, bizony könnyen elfelejtkezünk a háttérben megfeszítetten dolgozó kisegítő személyzetről. Pedig kérem, ők is nélkülözhetetlen részei az ünnepnek, ideje, hogy megkapják végre az őket megillető figyelmet!
Nos, ezek a bizonyos segítők roppant változatosak lehetnek a világ különböző tájain. Nálunk például kis krampuszok kísérik a Télapót, az amerikai gyerekek a manókat lesik, a spanyol Mikulás hajóján pedig Fekete Péter a másodtiszt.
Abban azonban megegyezhetünk, hogy a személyzet tagjai feketék és / vagy aprók, rosszcsontok, és minden csintalanságra kaphatók.

A jeles dátum közeledtével mi is körülnéztünk a Noé Macskamentés háza táján és meglepetten tapasztaltuk, hogy ezekkel a paraméterekkel egy kisebb hadseregnyi lelkes csínytevőt tudnánk felajánlani a Mikulásnak.
Így aztán, amennyiben a téli influenzaszezon, vagy a manó szakszervezet túlórával szembeni határozott fellépése hiányt okoz a rendszerben, szeretettel várjuk a Télapót, nézzen körül nyugodtan nálunk, segítünk megoldani a helyettesítés kérdését.
Ezen kívül, szívesen ajánljuk kínálatunk megtekintését kisgyermekes családoknak is, garantált ugyanis, hogy a csemete csínytevéseit észre sem fogja venni a Mikulás, ha a mi krampusz-manó-feketepétereink is a közelben vannak…  

Ha szeretnél Te is egy kiskrampuszt otthonra, bemutatkozó leveledet a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen várjuk!


Megosztom a Facebookon