Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A hét cicája: Zumm!
2020.08.12.
Amíg kiskorú voltam (születtem: 2020.05.20.), anyám nem engedte, hogy társkeresőbe regisztráljak. Most viszont, elértem azt a kort, hogy elcuccolhatok otthonról, így keresem örökké társam egy humanoid személyében (neme nem lényeges).

Magamról röviden:
· Zöld szemű, bársony-puha szőrű, igényes, sármos, fővárosi legény vagyok, és lehetőleg szeretnék is itt, vagy legalább a vonzáskörzetben maradni. A fotó nem kamu, tényleg én vagyok rajta!
· Nem vagyok csöves, jelenleg is van lakásom. Ezután sem szeretnék sem utcán, sem udvaron élni, még részben sem. Így csak akkor jöhetsz nálam szóba, ha a kecód az enyém is lehet.

· Nagyon fontos: egyáltalán nem szeretnék utódokat. Kérlek, csak akkor írj rám, ha ezt tudomásul veszed, és 6 hónapos koromig ivartalaníttatsz. Tudod, én nem szeretek büdösben élni… de amennyiben nem heréltetsz ki időben, kénytelen leszek össze-vissza pisilni a lakásodat, hogy ezt kiharcoljam.
· Ha a fentiekben egyetértünk, akkor egyébként egy kenyérre kenhető, kedves krapekkal van dolgod. Ha akarod, nyallak-fallak, dorombollak, rajtad csüngök, imádattal nézlek.
· Hobbim a kertészkedés, valamint a színes, csörgő, zümmögő játékok szét-és összeszerelése… na jó, utóbbi még nem nagyon megy, de majd idővel…

· Szeretem a többi Miau négylábút, viszont Vau-val még nem találkoztam… de tuti megszoknám azt is, hiszen zsenge, alakítható korban vagyok.
· Az egy méternél nagyobb kétlábúakkal jól kijövök. A kisebbekkel is, amennyiben szépen be tudnak mutatkozni, és nem ordítják le a fejem elsőre.

Ha tetszem neked, és szívesen összekötnéd Velem az életed, kérlek írj egy bemutatkozó emailt a macskamentes@noeallatotthon.hu email címre.Zumm cicáról további képek, és információk: ITT.


Megosztom a Facebookon