Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Felfordult világ
2020.06.09.
Hihetetlenül furcsa időket élünk, pár hónap alatt teljesen felfordult, megváltozott a világ körülöttünk. Bátran kijelenthetjük, hogy az események mindenre és mindenkire jelentős hatással voltak.
Természetesen az Állatotthon és a mi kis cicamentő csoportunk is megszenvedte, megszenvedi ezt az időszakot. Kényszerűen elmaradtak a tavaszi adománygyűjtő rendezvények, kevesebb alkalmunk van támogatókkal, örökbefogadókkal találkozni, beszélgetni, a túlélésünkhöz nélkülözhetetlen nagylelkű segítségüket kérni.
Ugyanakkor az állatvédelem helyzete mintha még elkeserítőbb lenne, mint valaha. Azok a bizonyos kis cseppek, amikkel a tenger bajban próbálunk segíteni, most még apróbbnak tűnnek, miközben a segítségre várók hullámai szinte elsodornak bennünket.

Biztosan ti is olvastátok az elmúlt hetek, hónapok végtelenül elkeserítő híreit, állatkínzásokról, brutalitásról, erőszakról. Nehéz felemelkedni egy-egy olyan csapás után, amikor 20(!) újszülött babacicáról kapunk bejelentést, akiket zacskóban a kukába dobva találtak…

Rengeteg súlyosan sérült, balesetes, magára hagyott alig-élet érkezett a gondozásunkba, akikért minden erőnket megfeszítve küzdünk és amikor szerencsénk van, küzdenek ők is, elhiszik ők is, hogy van tovább, van jövő, szebb jövő, biztonság, egészség és szeretet.

Ebben a nagyon változott világban még fontosabb lenne az emberiesség, az együttérzés, a segítségnyújtás. Sajnos nagyon sokakból a legrosszabbat hozta ki ez a helyzet, de mi bízunk abban, hogy sokakból a legjobbat.
Ebben a reményben kérjük mindent jelentő támogatásotokat, adományaitokat ebben a nagyon nehéz időszakban; sok-sok egészséges, boldog, gazdis cicával fogjuk meghálálni segítségeteket!

NOÉ Állatotthon Alapítvány macskamentésének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002- 20085016
Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
Paypal: info@noeallatotthon.hu
A közlemény rovatba kérjük beírni: Macskamentés!
Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
🙏Hálásan köszönjük!🙏


Megosztom a Facebookon