Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Cirmi néni és Picúr néni új esélyt kér :(
2019.11.25.
Mi, akik családtagként tekintünk az állatainkra, nem igazán tudunk elképzelni olyan indokot, ami miatt megválnánk tőlük. Nemes egyszerűséggel beadni őket egy menhelyre, vagy gyepmesteri telepre, egyszerűen nem opció. Végszükség esetén is biztosan csakis arra törekednénk, hogy szeretett kutyusunk, vagy cicánk sorsa megnyugtatóan alakuljon, hiszen nekik még csak elmagyarázni sem lehet, hogy miért kerül sor változásra.

Macskamentő csapatunk sajnos ismét két olyan cicával lett gazdagabb, akiket külföldre költözés miatt adtak le a menhelyen. Ha ez önmagában nem lenne elég, akkor íme, egy kis adalék: Picur 13, Cirmi 15 éves. Feketék…
Soha senkire nem mondjuk, hogy esélytelen, de két idős, fekete cica örökbeadása bizony nem sétagalopp. Cirmi és Picur pedig összetörtek. Nem értik mi történt, mit véthettek, hol hibázhattak, hogy a szeretett gazdi társaságát, a megszokott, biztonságos otthont hirtelen felváltotta egy idegen hely, ismeretlen emberek.

Megszakad a szívünk és az egyetlen, amit tehetünk, hogy nem mondjuk azt, hogy nincs esély! Igenis azt mondjuk, hogy kell, hogy legyen olyan Angyal, aki újra megszépíti az életüket, aki most már valóban végleges otthont, biztonságot és rengeteg szeretetet nyújt a kisöregek hátralévő éveire.
Cirmi és Picur egymáshoz nem ragaszkodnak annyira, hogy ne költöznének boldogan akár külön is, nekik az a fontos, hogy legyen egy Emberük. Ugyanakkor az átmeneti időszakra ideiglenes befogadót is keresünk számukra, hiszen a menhelyi körülmények között összetört kis lelkük nagyon megsínyli az otthon hiányát. Segítsetek megadni az esélyt számukra!

Ha úgy érzed, szeretnél örök otthont biztosítani az egyik (vagy mindkét) kisöregnek, a 0620-540-5562 számon várjuk hívásodat nyitvatartási időben.
Ha csak ideiglenes befogadást tudnál vállalni, azt is hatalmas hálával fogadjuk - ez esetben a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen várjuk leveledet.
Megosztom a Facebookon