Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Egy igazán különleges cica: Nikosz
2019.11.24.
Imádjuk a különleges cicákat és Nikosz éppen az egyik szívünk csücske. Különlegesen szép, különlegesen kedves, különlegesen bucifejű – és különleges, mert háromlábú. (Nikosz lábát daganatos betegség miatt kellett amputálni - előzmények itt)

Egy hatalmas fazon, aki rengeteg szenvedésen ment már keresztül, de ennek ellenére puszit oszt mindenkinek, szeretetet áraszt, becézgetést követel, bújik, dorombol, egy igazi kincs. És igen, háromlábú, ami a mi szemünkben csak még tökéletesebbé teszi, hiszen Nikosz óriási küzdő. Megküzdött a betegséggel, remekül átvészelte a lábamputációt és bízik és szeret és vidám és édes továbbra is.

Egyik gyakorlott önkéntesünk, népes cica-és kutyafalka gazdija, vállalta ideiglenes befogadását - Nikosz pedig itt is bizonyított: szinte azonnal elindult felfedezni a házat (és igen, gond nélkül lement a lépcsőn is!); nyugodtan fogadta a ház cicáinak kíváncsi közeledését, és - teljesen önszántából - már a kutyákkal is összeismerkedett!

Mi pedig csak csodáljuk, hogy ennyi viszontagságot hogy lehet ilyen jól bírni, ennyi gond és baj után hogy lehet ilyen tündérinek maradni. Ilyenek ők, csodálatraméltóak.

Nagyon szeretnénk Nikosznak egy olyan Álomgazdit, aki hozzánk hasonlóan meglátja benne a különlegességet és a tökéletességet – nem a három lábacska ellenére, hanem éppen amiatt. Afelől kétség sem maradhat, hogy ő tökéletes társ és családtag lesz leendő otthonában.

Ha szeretnél magadnak egy ilyen belevaló, egyedi, és megismételhetetlen cicát, a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen várjuk jelentkezésedet!


Megosztom a Facebookon