Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Nanival akupunktúrás kezelésen <3
2019.09.27.
Előzmények: itt

Nézegetem ezt a pici kiscicát az ölemben, miközben tűk állnak ki a lábából és hallgatom a dorombolását. Dühös vagyok. Mit árthatott ez a bájos ártatlan kis lény, amiért úgy meg kellett rugdosni, hogy lebénuljon a lába? Hogy lehet az, hogy mindezek után Nani emberimádó tudott maradni? Nem fél, nem haragszik, csak bízik. Mindezek után is bízik az emberben. Olyan szeretetrohamai vannak, hogy könnybe lábad a szemem. Bújik jobbról, bújik balról, puszit oszt, aztán rohangál egyet, majd bújik balról, bújik jobbról. És imád játszani.! A horgászbotos a kedvence, meg persze a kutyák lompos farkincája.

Ő nem is tudja, miért megy a harc, csak éli a kölyökmacskák vidám életét. Nincs tudatában annak, hogy elveszítheti a lábacskáját. Talán csak annyit érez, hogy az egyik mellső lába nem úgy működik, mint a másik. Mindez nem zavarja, ő így szokta meg, hiszen 2 hónapja, az ominózus rúgás óta, így él. Fut-rohan-szalad, játszik, próbál vele fogni, ha kell, támasztéknak használja, amikor őrült módon futkározik, csak húzza maga után.

Mindeközben egy kisebb csapat aggódva dolgozik azon, hogy megmentse azt a lábat és ne kelljen amputálni. Heti kétszeri akupunktúrás kezelés, napi masszírozás, fizioterápia, szalagnyújtás. Agyalás, hogy mi a jobb: ha többet mozog, vagy ha kevesebbet; a játékokkal berendezett ketrec, vagy a szabadon rohangálás; mágnesterápia, vagy elektroterápiás kezelés; tegyünk rá sínt, vagy hagyjuk most szabadon a lábát…..

És Nani, ez a gyönyörűséges minipárduc, hol dorombolva, hol hisztizve ugyan, de tűri a kezeléseket. Mi még a hisztinek is örülünk, mert az akaratosságát is felhasználjuk a gyógyuláshoz. Próbálunk türelmesek maradni, nem elkeseredni a lassú gyógyulási folyamattól és örülni minden egyes apró javulásnak. „Láttad, megemelte vállból!” „Ezt nézd, kaparja az almot a béna lábával” „Juhúúúúú, bejelzett az akupunktúrás tűre, láttad, még a szemén is látszott, ott már érzi!” „Doktornő, ugye jól látom, hogy újra fekete színben pompázik a kiszürkült alsó lábrésze” „Te is érzed, hogy egyre stabilabb a vérkeringés abban a lábában?”

A sérült láb 2/3 része már mutat idegérzetet. Most azon vagyunk, hogy az maradék 1/3 rész is (csuklótól lefele) regenerálódjon.

Kérünk Titeket, hogy drukkoljatok és támogassátok Nani kezelését, mert egyszerűen sikerülnie KELL!!!!

😘🙏
NOÉ Állatotthon Alapítvány macskamentésének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002- 20085016

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A közlemény rovatba kérjük beírni: Nani csodája!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás
.
Hálásan köszönjük!🙏Megosztom a Facebookon