Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Viking ideiglenes vagy végleges gazdit keres!
2019.08.25.
Viking cica eddigi életútja az átlagos Noés történetekhez képest is nagyon fordulatos és kalandokban bővelkedő volt.

Egy kóbor cica kölykeként látta meg a világot egy iparterületen, ahol az egész család félt az emberektől, így neki sem volt egy emberbarátja sem. Egyszer azonban, még kiskamasz cicaként egy szörnyű baleset érte, valamilyen gép sajnos leszakította bal melső mancsát. A telepen dolgozó jószívű emberek elkapták és elvitték állatorvoshoz, ahol bár a mancsát nem kapta vissza, nagyon gondos ápolásban részesült, így szépen felépült, és a gyógyulás végére meg is szelídült - rájött, hogy az emberek jók és nagyon szeretett a munkások közelében lenni.

Egy ipartelep azonban nem cicabarát környezet, így a szelíd Vikinget egy újabb baleset érte: ráborult egy maró anyagot tartalmazó folyadék, melyben ismét súlyosan megsérült. Ráfröccsent az orrára, a fülére és a tappancsaira is, így ismét szaladni kellett az orvoshoz vele. Mivel testvérei és szülei mind eltűntek, az ott dolgozók tudták, hogy Vikingnek is gyorsan fogy 9 élete, és mielőbb biztonságos helyet kellene találni a cicának: ekkor került be a Noé Macskamentés védelmébe.

A sok megpróbáltatás ellenére egyáltalán nem kedveszegett: ő a legdorombolósabb, legkedvesebb cica, aki imádja a pocakját mutogatni simi reményében. Sérülései nem akadályozzák semmiben, teljes értékű életet él és nagyon különleges kinézete van a mindig vigyorgó arcot keretező kajla fülével és egyedi orrberendezkedésével. Nincs még egy ilyen túlélő, boldog cica, mint ő.

Most, hogy teljesen felépült, nagyon szeretne kijönni a karanténból és valakinél kényelmesebb körülmények között tölteni napjait. Olyan helyet szeretne találni, ahol nincs galéria vagy sok lépcső.

Ha van nálad egy szabad fotel otthon, ahol ez a megismételhetetlen álomcica elférne, kérlek jelentkezz a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen.


Megosztom a Facebookon