Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Celestina eredeti gazdáját keressük!
2019.06.04.
Celestina súlyos sérüléssel a Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Szolgálat /Ebrendészet/tól került a Noé Állatotthon Alapítvány Macskamentésének gondozásába. Május végén fogták be Budapesten a XX. kerületben, egy szakadt hám volt rajta. Működős chipet nem találtunk benne.
Gyógykezelésre azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba érkezett, ahol sokktalanítása és a véres vizelete elmúlása után a mi CsodaBoda Dr. Boda Attilánk megoperálta. a bal bokája fedett kificamodását a doktor úr egy külső fixateurrel (nálunk marad csak grillrács) rögzítette.

Celestina nagyon szép, talán main coon jellegű nőstény cica. Jelenleg a gyógykezelésével párhuzamosan az eredeti gazdáját is keressük, aki a cica oltási könyvével, a tulajdonjogát igazoló fényképekkel és egyéb papírokkal jelentkezhet érte a macskamnetes@noeallatotthon.hu címünkön.

A műtéttel nem lehetett várni a gazdi esetleges előkerüléséig. Mivel súlyosan sérült és azonnali segítségre szorult, így saját védencünkként kezeljük. Celestina cica műtétje és kórházi kezelése már túl van a 100.000Ft-on, hálásan köszönjük, hogy ha valamennyivel hozzá tudsz járulni a gyógyulásához!
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002- 20085016

👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Celestina cica

👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
🙏Hálásan köszönjük!🙏


Megosztom a Facebookon