Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A hónap Jó és Rossz Cicája - Június
2019.05.31.
Itt a június, és mivel május Jó és Rossz cicáját - Bonitát és Vezért - elkapkodták (ezúton is sok boldog gazdis évet kívánunk Nekik!), mi kénytelenek voltunk új Cicákat választani - reméljük, számukra is szerencsét hoz a kinevezés!


A hónap Jó Cicája Kolima, a végtelenül állhatatos szívtipró, aki nem lopta el ideiglenes gazdijának tejszínhabját. Ez azért figyelemre méltó teljesítmény!
Kolima egyébként kölyökkora óta élvezi vendégszeretetünket, ő a Ketreces család utolsó gazdikereső tagja. Kivételesen gyönyörű, egészséges, jól fejlett kandúr. Talán az őt kiskorában ért megpróbáltatások miatt, de félénkebb természetű, idegenekkel szemben bizalmatlan - viszont ha valakit bizalmába fogad, megmutatja játékos, okos természetét. Cicákkal, kutyákkal remekül kijön, de elsősorban zsivajtól mentes, nyugis otthont szeretnénk számára.

A hónap Rossz Cicája pedig Mordály, a mosómedvék réme. Sajnos nem csupán a mosómacikkal, hanem fajtársaival is hajlamos osszeakasztani bajuszkáját, elég domináns természet, ezért egyke cicának ajánljuk - viszont annak nagyon!
Mordály igazi mókamester, kifutónk egyik legnagyobb karaktere, aki mindig hatalmas purrogással hálálja meg a buksi-simit. Az emberekkel szemben igazi tündér mackó: dorombol, bújik, és folyamatos megfigyelés alatt tartja önkénteseinket.


Megosztom a Facebookon