Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: BéBé (Macs-Ka-Land) - gazdis
Nem: Kandúr
Született: 2019.03.01.
Bekerült: 2024.03.10.

Busafejű Benny (BéBé) egy forgalmas, 6 sávos autóút melletti kocsimosónál bóklászott éppen éhesen, amikor észrevettük. Minden félelem nélkül beszállt az autóba, és mint aki mindigis hozzánk tartozott volna, hazajött velünk. Az akkor csapzott, fülrühös, férges, erősen ivaros szagú kandúrból mára egy hatalmas gumicukor lett. Már ivartalan, fülecskéit sem vakarja szét, a benti létet imádja, esze ágában sincs kimenni. Bébé amolyan buddha természetű cica, ráérősen mozog a lakásban, sohasem siet, amolyan "ej, ráérünk arra még" jellemű. Szívesen lustálkodik, de mindennél jobban a pocakját szereti, mindig vevő egy kis finomságra. Szeret a gazdi közelében lenni, az ágyon mellette aludni, imádja a simogatást, a masszírozást és a gyömöszölést, amolyan kis kéjenc. Szerintünk tökéletes társa lenne egy frissnyugdíjas gazdinak, de nagyobb gyermekes családba is ajánljuk, ahol a gyerkőcök már akkorák, hogy nem kergetik a cicát, nem huzigálják a fülét/farkát. A lakásban tökéletesen viselkedik, nem ugrál fel a bútorokra, és nem rongálja a tárgyakat.

Sajnos a gazdátlan, kóbor cica létnek és a nőstény cicák hajkurászásának meglett a következménye, BéBé FIV tesztje sajnos pozitív lett. A betegség jelei nem mutatkoznak rajta, de mivel a cica vírushordozó, így vagy egyke cicának, vagy másik fives cica mellé ajánljuk őt. Jelenleg lepketapló őrleményt és DMG-t kap immunerősítőnek, amit szeretnénk, ha ez így is maradna.

Chipezve, oltva, ivartalanítva fogadható örökbe, kizárólag benti tartásra, Budapestre és környékére. A cicára rövid bemutatkozó levél kíséretében a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen lehet jelentkezni!További képek ITT ! ! !

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Bebe napi ellátásához.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány bankszámla száma:
11710002-20083777
Megjegyzés rovatba kérjük, írja be, hogy a Macskaland cicái számára.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldheto!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TOL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elohívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érheto el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon