Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Diós Taco (Macs-ka-land) - gazdis
Nem: Kandúr
Született: 2013.05.01.
Bekerült: 2023.03.13.

Miskolc külterületén csapódott egy porta udvarára éhesen és csapzottan. Ekkor került a Miskolci Kóborkák állatvédelemhez, majd több évig élt ott örökbefogadatlanul, amit nem nagyon értünk, hiszen gyönyörű, ritkaszép ezüstkék bundája van, és csupa szeretet az egész lénye. Szervezeti átvétellel átkerült hozzánk, több társával együtt.

Nagyon kedves, bújós, nyugodt jellemű papa. A miskolci telepen trombitálva dorombolt, amikor meglátott, majd magától bement a hordiba. Emberrel, gyerekkel, és más cicákkal is szociális. Nem fiatal cica, de minden törődésért hálás, és ideális választás, ha nem szeretnéd, hogy a lakásodat egy ifjonc macsek átrendezze.

Taco chippelve, ivartalanítva, oltva, FIV/FeLV negatív tesztekkel költözhet gazdihoz, kizárólag szobacicának! Jelentkezni rövid bemutatkozó levél írásával a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen lehet.
További képek ITT ! ! !
Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Taco napi ellátásához.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
A NOÉ Állatotthon Alapítvány bankszámla száma:
11710002-20083777

Megjegyzés rovatba kérjük, írja be, hogy a Macskaland cicái számára.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldheto!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TOL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elohívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érheto el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon