Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Kicsihusi (Macs-Ka-Land) - gazdis
Nem: Nőstény
Született: 2021.01.01.
Bekerült: 2023.01.20.

Bombasztikusan cuki és kedves leányzó ült be a pásztói vasútállomás jegypénztárába, ott is konkrétan a pénztár ablakba. Ahogyan néhány fotón láthatjátok is, rögtön belekezdett mondanivalójába. Azt hihetnénk, hogy jegyet szeretett volna venni a vonatra, de szerencsére a jegypénztáros tökéletesen beszél cicául, így a cicahölgy minden kétséget kizáróan elmondhatta, hogy:

"Nagyon cuki hajléktalan cica vagyok, és már duuurvára elegem van a hidegből... szereték egy gazdit... meleg lakással... kanapéval... teli tállal... eskü meghálálnám."

A kis vöröses-cirmi Pásztón lelt ideiglenes befogadóra. Abszolút kézhez szokott, kedves, hízelkedős, dorombolós nagylány. Más cicákkal és cicabarát kutyussal is jól kijön. Kiegyensúlyozott természetű, jól szocializált teremtmény, így gyermekes családba is ajánljuk őt. Amióta biztonságban van, már sokat hízott, szépen kikerekedett. Eszméletlenül szép cica volt eddig is, de így kerekdeden, kiteljesedve... szépségben nincsen párja.

Örökbefogadási feltételek: kizárólag benti tartás, évenkénti oltási kötelezettség, mindez írásbeli szerződésben vállalva Budapestről költözhet új családjába.

A cicára rövid bemutatkozó levél írásával a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen lehet jelentkezni.

További képek Kicsihusiról ITT ! ! !
Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Karácsony napi ellátásához.


Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom
A NOÉ Állatotthon Alapítvány bankszámla száma:
11710002-20083777

Megjegyzés rovatba kérjük, írja be, hogy a Macskaland cicái számára.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldheto!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TOL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elohívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érheto el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon