Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Olívia (Macs-Ka-Land) - gazdis
Nem: Nőstény
Született: 2020.01.01.
Bekerült: 2023.01.04.

Olívia még tavasszal került hozzánk újszülött kiscicáival együtt. A minik már régen gazdit találtak, utána pedig Olíviát is felkészítettük a gazdikeresésre: parazita mentes, teljes oltási sorral rendelkezik, ivartalanításon is átesett. A cica teljesen egészséges, FIV/FeLV negatív. Gyönyörű, pihe-puha, fényes dús bundája van, különleges márványos mintázattal.

Jellemét tekintve jámbor, megalázkodó cicus, más cicákkal jól kijön, nem sok vizet zavar. Nyugodt természetű, lakásban, bútorokban nem tesz kárt, és teljesen szobatiszta. Nyugodt életvitelt élő családot keresünk számára (kisgyermek és kutya kizáró ok), mivel félénk természetű és a hirtelen, hangos zajoktól megijed. Idegen környezetben elbújik, idegen emberek elől is elfut, így leendő gazdijának kell pár hét türelem, míg megnyílik felé. A simogatást és a kényeztetést nagyon szereti, így ha ebből sokat kap az első hetekben, akkor a bizalom gyorsan kialakul nála. Kedvence az áll alatti simogatás, de különösen élvezi a háta vakargatását, főleg csípő tájékon (lást egyik fotón). Olívia egy kedves, szelíd, ölbe vehető cica, az agressziót még nyomokból sem ismeri, sosem morgott vagy fújt még.

Örökbefogadási feltételek: kizárólag benti tartás, évenkénti oltási kötelezettség, mindez írásbeli szerződésben vállalva Budapestről költözhet új családjába.

Olívia a Noé Állatotthon Macs-ka-land kifutójában bármikor látogatható nyitvatartási időben (17. ker, Csordakút utca vége).

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen lehet jelentkezni.További képek Olíviáról ITT ! ! !

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Olívia napi ellátásához.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány bankszámla száma:
11710002-20083777
Megjegyzés rovatba kérjük, írja be, hogy a Macskaland cicái számára.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldheto!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TOL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elohívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érheto el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon