Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Héra (Macs-Ka-Land) - gazdis
Nem: Nőstény
Született: 2020.01.01.
Bekerült: 2023.01.04.

Egy börzsönyi étterem parkolójából mentettük ezt a cicahölgyet 5 kiscicájával együtt. Az első pár hétben félős volt, de amint beilleszkedett, és megszokta a benti zajokat, közölte is velünk, hogy ő többet már nem kér a hontalan életből. Más cicákkal jön kijön, jámbor természetű, konfliktus kerülő, de valószínűleg egyke cicaként érezné magát a legjobban, vagy hasonló korú, már lenyugodott cicatársaságban. Teljesen szobatiszta, kiegyensúlyozott természetű, a lakás bútorait nem rongálja, kaparófát, kaparó szőnyeget használja. Szeret heverészni, de azért napi kétszer játszik is. Labdázós, alagutas játékokat szereti, időnként bemutatót is tart tehetségéből 😃. Orrsövény ferdülés miatt néha Darth-Vader-es a légzése, főleg, ha izgul, illetve néha horkol, amikor alszik, de a nálunk töltött 1.5 éve alatt nem volt ezzel teendő. A szája is valószínűleg emiatt büdibb, a fogai teljesen rendben vannak.

Sűrű, tömött szőre időnkénti fésülést (ritkítást) igényel, amit egyébként Ő imád, és tolja magát bele a fésűbe. A simogatást, kényeztetést nagyon szereti, és igényli is.
Nyugodt életvitelt élő családot keresünk számára (kisgyermek és kutya kizáró ok).

Befejezett oltási sorral rendelkezik, FIV/FeLV negatív tesztes, parazita mentesített, ivartalanítása is megtörtént.
Örökbefogadási feltételek: kizárólag benti tartás, évenkénti oltási kötelezettség, mindez írásbeli szerződésben vállalva Budapestről költözhet új családjába.

Hérocskánk a Noé Állatotthon Macs-ka-land kifutójában bármikor látogatható nyitvatartási időben (17. ker, Csordakút utca vége).

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu email címen lehet jelentkezni.
További képek Héráról ITT ! ! !

Köszönjük, ha támogatásoddal hozzá tudsz járulni Héra napi ellátásához.

Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

A NOÉ Állatotthon Alapítvány bankszámla száma:
11710002-20083777
Megjegyzés rovatba kérjük, írja be, hogy a Macskaland cicái számára.

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldheto!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TOL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elohívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.Megosztom a Facebookon